Herkese iyi, sağlıklı günler.
"Sürüm: 460.79" sürücüsünü 3-4 saat önce yükledim. Ben Shadow Play'i 7/24 açık tutan bir kullanıcıyım. Bu sürümde garip bir sorunla karşılaştım. Shadow Play açık olmasa bile, belli bir süre sonra bilgisayar kasmaya başlıyor. Görev yöneticisinden kontrol ettiğimde; fareyi oynattığım sırada ekran kartı (GTX970) kullanımının (3D) azalıdığını gördüm. Eğer fareyi çok hızlı oynatırsam %1'e kadar düşüyor. Fareyi bıraktığımda tekrar normal seviyesi olan %35'lere geliyor. Zaman ilerledikçe kasma miktarı artıyor. Sorunun düzelmesi için bulabildiğim tek çözüm (reset atmadan), görev yöneticisi içindeki ayrıntılar sekmesinden "NVDisplay.Container.exe"'leri sonlandırmak (sonra tekrardan açılıyorlar). Bu şekilde kasma sorunu ortadan tamamen kalkıyor. Bu sorun hakkında fikri, bilgisi, tecrübesi olan arkadaşlar varsa, çözüm konusunda yardım istiyorum. Bu şekilde Shadow Play'i kullanmak mümkün değil. Resimlerde bulunan ekran kartı düşüşleri ve çıkışları fareyle alakalı. Oyun içi; normal durumda, ~220FPS / fare oynatırken, ~10FPS.