NVidia GeForce ''Something Went Wrong'' Hatası

onurozdill

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Güncellemelerimi kontrol etmek için açtığımda böyle bir sorunla karşılaştım. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar teşekkürler.
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu programın kullanılmaması taraftarıyım. Hantal ve hatalarla dolu. Büyük ihtimal siz de ayni sorunu yaşıyorsunuz. NVIDIA'nın sitesinden yeni versiyon sürücüyü indirip gelişmiş seçeneklerden "Temiz kurulum"(Perform Clean install) seçeneği ile istediğiniz bileşenleri kurunuz. Bence GeForce Experience programını da kurmayınız. Her ayda bir en yeni sürücüyü siteden indirip kurmak çok da zor olmasa gerek diye düşünüyorum.

Ben bu programın kullanılmaması taraftarıyım. Hantal ve hatalarla dolu. Büyük ihtimal siz de ayni sorunu yaşıyorsunuz. NVIDIA'nın sitesinden yeni versiyon sürücüyü indirip gelişmiş seçeneklerden "Temiz kurulum"(Perform Clean install) seçeneği ile istediğiniz bileşenleri kurunuz. Bence GeForce Experience programını da kurmayınız. Her ayda bir en yeni sürücüyü siteden indirip kurmak çok da zor olmasa gerek diye düşünüyorum.
Haklısınız ama bazen süreci takip etmeyi unutabiliyoruz bu nedenle yardımı dokunan bir program olduğunu düşüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı