Yaklaşık 1 hafta önce falan Driver Booster yükledim arkadaşlarım çok övmüştü PC'yi şöyle hızlanıdırır böyle hızlandırır vs. uygulamada driver güncelledikten sonra PC çok aşırı yavaşladı.
Ben de mecburen format attım ancak format attıktan sonra GeForce Experience'de driver güncelleyemiyorum.
Ekran böyle oluyor ancak driver güncellenmiyor. Çözümü olan varsa yazabilirse çok sevinirim.
Orada öyle gözüküyor ancak uygulamada hala böyle gösteriyor
Yaklaşık 1 hafta önce falan Driver Booster yükledim arkadaşlarım çok övmüştü PC'yi şöyle hızlanıdırır böyle hızlandırır vs. uygulamada driver güncelledikten sonra PC çok aşırı yavaşladı.
Ben de mecburen format attım ancak format attıktan sonra GeForce Experience'de driver güncelleyemiyorum.
Ekran böyle oluyor ancak driver güncellenmiyor. Çözümü olan varsa yazabilirse çok sevinirim.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
Kaldırıp arkadaşın yukarda tavsiye ettiği linkten tekrar indirebilirsiniz