NVIDIA gelen yeni güncellemenin CS:GO'da etkisi var mı?

Barca

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Teknisyen
Merhaba değerli üyeler. RTX 2070S ekran kartım Ryzen 5 3600 işlemcim var. Son gelen ekran kartı güncellemesini yaptıktan sonra CS GO oyununda 300 FPS alıyorken 100 FPS almaya başladım, bunun sebebi nedir? Başına böyle bir durum gelen var mı? Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence yeni bi konu açmak yerine eski konulara bak daha fazla cevabı daha kısa sürede bulabilirsin sana yardım etmek isterdim ama biz 30fps üstü almıyoz ki
Bende bir cfg kurdum fps mi bayağı bir artırdım dust 2 de aldığım fps 30 iken 50-60 oldu

bence yeni bi konu açmak yerine eski konulara bak daha fazla cevabı daha kısa sürede bulabilirsin sana yardım etmek isterdim ama biz 30fps üstü almıyoz ki
eski konularda bununla alakalı pek bir şey bulamadım. Şunu merak ediyorum güncelleme ile alakalı bir şey mi yoksa benim sistemimde mi bi problem var? Yada benim yaşadığım bu durumu şuan yaşayan ve çözmüş olan var mı?

sisteminde bir sorun olduğunu sanmam büyük ihtimalle yeni güncellemede geliştiriciler eline yüzüne bulaştırmış eski güncelleme dosyalarını indir bence güvenilir bir sitede bulabilirsin veya diğer arkadışın dediği gibi hellian ın fps yükselten cfg sini bir süre en azından hata giderilene kadar kullanabilirsin
sana şu videoları önerebilirim;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
kesinlikle izlemeli ve cfg yi kurmalısın

Eğer sıkıntı yaşadıysanız DDU ile güvenli modda driverı silip tekrar sıfırdan kurmanızı tavsiye ederim. Eğer hala aynıysa tekrar silip bir önceki sürüme geçebilirsiniz. En mantıklı çözüm budur, FPS yükseltme taktikleriyle uğraşmanıza gerek yok o kadar yüksek bi sistemde.

Güzelde adam bu sistemle 800x600, olabilecek en düşük ayarlarda oynamamalı zaten

Aksine yeni gelen güncellemede benim PUBG oyununda aldığım FPS değerleri arttı CSGO'dada aynı şekil

Merhabalar, bu sistemle Cs Go oyununda rekabetçi vs. gibi modlarda 100 fps almaniz mantik disi. Tahminimce ya ayarlarinizda farketmediginiz bir seyler degismistir ya da nvidia denetim masasinda bir ayariniz oyun guncellemesinden etkilenmis olabilir.

Arkadasin tavsiye ettigi gibi driver silip tekrar kurmayi oneririm. Bunun dışında da kesinlikle ilk testleri cfg kullanarak yapmayin cunku sizin bu sistemle cfg gibi bir ekstra ayarla ugrasmaniza gerek kalmadan yuksek performans almaniz gerekir.

Bende de ortalama FPS değerlerinde düşüş oldu. Buna ek olarak FPS özellikle hızlı aksiyon olan yani düşmanla çatışma halinde olduğumuz anlarda veya örneğin basit eğlence modu gibi daha kalabalık modlarda oynarken ekstra düşüyor. FPS düşmemesi gereken seviyelere iniyor. Çözünürlüğü düşürdüm ve efektleri azalttım. Fakat ortalama FPS biraz yükselse de az önce bahsettiğim anlarda düşüş sürüyor. Diğer oyunları oynamadığım için değerlendirme yapamam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…