NVIDIA GPU, AMD CPU içeren toplama veya hazır sistem önerisi

Gursel2123

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, bütçem monitör ve optik mekanik klavye dahil 60k, toplama veya hazır sistem olabilir. Rekabetçi oyunlar oynadığımdan, genelde ayarları en düşüğe alıp 144 FPS üzeri görmeyi hedefliyorum, toplu kale savaşlarında ve ayarlar düşük olduğunda; yük işlemciye bineceği için işlemciyi'de önemsemek istiyorum. Oynadığım oyun NVIDIA'da daha iyi çalıştığı için NVIDIA ekran kartlı bir sistem bakıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam rx 9070 daha iyi olur sizin için.

magaza=garajonline&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel[/URL]
NVIDIA'lu şu şekilde oluyor ama üstte arkadaşın dediği gibi RX 9070 daha iyi bir seçenek olur.
Eğer rx9070 tercih ederseniz
Kasa olarak bu da olabilir.
Şu şekilde yapılabilir. Attığım kasa burda daha ucuz.

Son düzenleme:
ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz G-sync desteği için monitörü bununla değiştirsem? İşlemciyi de AMD Ryzen 5 9600X yapsam olur mu ?
Attığım monitör Adaptive Sync özelliği bulunuyor. Hem AMD ye hem de NVIDIA ya uyumlu yani. Attığım linkte tükendi olarak gözüküyor. İtopya dan bakabilirsin. İşlemci konusunda da senin bileceğin iş ama 7500f yeterli bir işlemcidir.

Hangi oyunları oynayacaksınız?

Hangi oyunları oynayacaksınız?
Black desert, oyun kitlesi oyunu bıraktı ama bazen kafalarına esiyor geri dönüyorlar sunucular full+full oluyor.

Şuan ödeme adımındayım ekran kartına sadece nvidia olduğu için 8k fazladan ödeyeceğimi görünce bi arkama dönüp bakmadım değil xD

Son düzenleme:

9070 performansı 4070 Ti ile denk. 8K fazladan vermek yerine onu tercih edin bence. Böyle bir kartın black desert için fazlasıyla yeteceğine eminim. 8k fazladan para vermek sadece cebinize zarar.

Pardon, RX 9070'in fiyatını RX 7800 XT ile karıştırdım galiba, şuanda RX 9070 30k fiyatlandırmada RTX 4070S 28k 10-15 FPS az veriyor ama nvidia alayım madem. 20k olsaydı 9070 alırdım.

AOC 24G2ZE 23.8" 240Hz, 0.5ms
ASUS PRIME B650M-K AM5 DDR5
Amd Ryzen 5 7500F
Patriot 32GB (2x16) Viper Venom RGB 6000MHz CL30 DDR5
Sapphire Radeon RX 9070
Kioxia Exceria G2 1TB 2100-1700MB M.2 NVMe PCIe SSD
FSP CMT218B+HYDRO K PRO 750W
NuPhy Air60 Klavye

Son bir karar değişikliği ile AMD seçtim şuanda büyük bir heyecanla kargoların gelmesini bekliyorum.

@KomutanLogarra Hocam bunlar uyumlu değil mi bir yanlışlık yaptım mı ?

Son düzenleme:
Uyumludur. Hayırlı olsun şimdiden. Soğutucu olarak ne aldınız veya aldınız mı? O işlemci için yaz aylarında stok soğutucu yetmeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…