Nvidia GPU Driver Kod 45 Sorunu

Mrtaydjn

Decapat
Nvidia ekran sürücüsünü kurunca böyle kod 45 hatası yazıyor. Formattan sonra bile böyle . Bütün işletim sistemlerini kurup denedim. Windows 10 ve Windows 8.1 dahil. Şu anki Windows 8 ilk aldığımdaki sürümü. Bilgisayar notebook. Denemediğim yöntem kalmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı1.PNG
    5,9 KB · Görüntüleme: 238
  • Ekran Alıntısı1.PNG
    5,9 KB · Görüntüleme: 212
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bütün herşey güncel . DDU ile de defalarca kaldırıp yükledim. Nvidianın 2013 sürücüsünü kurunca Nvidia denetim masası geliyor hatta oyunları grafik işlemci ilede çalıştırabiliyorum. Ama sonra yeniden başlatınca böyle oluyor. Driver güncelleme programlarında her şey güncel gözüküyor.Windows update'de de öyle

En son bi kaç ay önce Nvidia geforce den güncelleme yaptıktan sonra böyle oldu . Çok araştırdım bir çok kişide aynı sorundan var ama çözümü bulana raslamadım.

Peki otomatik sürücü dışında nasıl güncelliycem sürücüleri ? Bir çok kez de format attım ama olmadı. Şuan her şeyi silmeyi açıkcası gözüm yemedi . O şekil yine olmayacak gibi geliyor ama illada at diyorsanız atarım.

2012 sürücüsü kurunca çalışıyor sorunsuz nvidia denetim masasıda çalışıyor . Ama son sürüme güncelleyince eskisi gibi oluyor kod 45 hatası. Güncellemeyincede oyunlarda ciddi FPS düşüşü var . Ben GTA 5 donmadan oynuyordum . Ne yapmam gerekiyor, bir çözümü yokmu başka ?

Denedim hocam . İlk olarak kod 43 hatası olarak gözüküyordu. Yeniden başlatınca yine kod 45 hatası olarak gizli şekilde gözüküyor aygıt yöneticisinde . Bir tek 2012 sürücüsünü kurunca düzgün çalışıyor . Ama senenin başına son sürümü kullanıyordum hiç bi sıkıntı olmuyor . Ne kadar araştırıp bütün yöntemleri denesemde olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…