Çözüldü NVIDIA GPU Etkinliği nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OquzhanB

Femtopat
Daha fazla  
1745406189172.png

NVIDIA'nın bu GPU etkinliği özelliği nedir? Kapatmak istesem sıkıntı olur mu ve nasıl kapatabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sağ yukarıdan kapatabilirsiniz sorun olmaz. Ekran kartını kullanan monitör ve yazılımları takip edebilmenize yarıyor.
Bunun yüzünden mi tam emin değilim ama oyunlara girerken bir dılıt diye ses geliyor ve kısa süreli donma yaşıyorum. Birde şuan cs2 de grafik ayarları olsun 4:3 yapma ayarı olsun yapamıyorum bunun yüzünden olma ihtimali var mı?

Bunun yüzünden mi tam emin değilim ama oyunlara girerken bir dılıt diye ses geliyor ve kısa süreli donma yaşıyorum. Birde şuan cs2 de grafik ayarları olsun 4:3 yapma ayarı olsun yapamıyorum bunun yüzünden olma ihtimali var mı?
Hayır. Çünkü görseldeki ekran sadece takip edebilmenizi sağlıyor. Örneğin açık görevleri yönetebildiğiniz görev yöneticisi gibi.

Peki o ses gelip sonra kısa süreli donma neden olabilir bu konuda bir bilgin var mı? ve bunu laptop sarjdayken yapıyor sadece
Bilmiyorum. Yeni konu açarsanız daha iyi sonuçlar alabilirsiniz diye umuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı