Sağ yukarıdan kapatabilirsiniz sorun olmaz. Ekran kartını kullanan monitör ve yazılımları takip edebilmenize yarıyor.Eki Görüntüle 2476068
NVIDIA'nın bu GPU etkinliği özelliği nedir? Kapatmak istesem sıkıntı olur mu ve nasıl kapatabilirim?
Sağ yukarıdan kapatabilirsiniz sorun olmaz. Ekran kartını kullanan monitör ve yazılımları takip edebilmenize yarıyor.Eki Görüntüle 2476068
NVIDIA'nın bu GPU etkinliği özelliği nedir? Kapatmak istesem sıkıntı olur mu ve nasıl kapatabilirim?
Bunun yüzünden mi tam emin değilim ama oyunlara girerken bir dılıt diye ses geliyor ve kısa süreli donma yaşıyorum. Birde şuan cs2 de grafik ayarları olsun 4:3 yapma ayarı olsun yapamıyorum bunun yüzünden olma ihtimali var mı?Sağ yukarıdan kapatabilirsiniz sorun olmaz. Ekran kartını kullanan monitör ve yazılımları takip edebilmenize yarıyor.
Hayır. Çünkü görseldeki ekran sadece takip edebilmenizi sağlıyor. Örneğin açık görevleri yönetebildiğiniz görev yöneticisi gibi.Bunun yüzünden mi tam emin değilim ama oyunlara girerken bir dılıt diye ses geliyor ve kısa süreli donma yaşıyorum. Birde şuan cs2 de grafik ayarları olsun 4:3 yapma ayarı olsun yapamıyorum bunun yüzünden olma ihtimali var mı?
Peki o ses gelip sonra kısa süreli donma neden olabilir bu konuda bir bilgin var mı? ve bunu laptop sarjdayken yapıyor sadeceHayır. Çünkü görseldeki ekran sadece takip edebilmenizi sağlıyor. Örneğin açık görevleri yönetebildiğiniz görev yöneticisi gibi.
Bilmiyorum. Yeni konu açarsanız daha iyi sonuçlar alabilirsiniz diye umuyorum.Peki o ses gelip sonra kısa süreli donma neden olabilir bu konuda bir bilgin var mı? ve bunu laptop sarjdayken yapıyor sadece
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.