kuerora1 Femtopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 75 12 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar GTX 1660S ekran kartım var, monitörüm Rampage RM 344. DisplayPort ile bağlasam NVIDIA denetim masasından G-Sync açabilir miyim?
Arkadaşlar GTX 1660S ekran kartım var, monitörüm Rampage RM 344. DisplayPort ile bağlasam NVIDIA denetim masasından G-Sync açabilir miyim?
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 12 Ağustos 2020 #2 Monitörünüz G-Sync destekli değil, yani açamazsınız.
lithsell Femtopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #3 SkyRose dedi: Monitörünüz G-Sync destekli değil, yani açamazsınız. Genişletmek için tıkla... internete baktığımda açma videoları vs. var bunlar doğru değil midir ?
SkyRose dedi: Monitörünüz G-Sync destekli değil, yani açamazsınız. Genişletmek için tıkla... internete baktığımda açma videoları vs. var bunlar doğru değil midir ?
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 12 Ağustos 2020 #4 lithsell dedi: internete baktığımda açma videoları vs. var bunlar doğru değil midir ? Genişletmek için tıkla... FreeSync açma videoları olabilir mi onlar? G-Sync monitöre gömülü gelen çip gibi fiziksel bir şey ve o olmadan yazılımsal olarak açmanın mümkün olduğunu sanmıyorum. Videonun linkini bırakabilir misiniz?
lithsell dedi: internete baktığımda açma videoları vs. var bunlar doğru değil midir ? Genişletmek için tıkla... FreeSync açma videoları olabilir mi onlar? G-Sync monitöre gömülü gelen çip gibi fiziksel bir şey ve o olmadan yazılımsal olarak açmanın mümkün olduğunu sanmıyorum. Videonun linkini bırakabilir misiniz?
lithsell Femtopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #5 burada Technopat'ın videosunda FreeSync monitörde G-Sync açma rehberi diye var
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 12 Ağustos 2020 #6 lithsell dedi: burada Technopat'ın videosunda FreeSync monitörde G-Sync açma rehberi diye var Genişletmek için tıkla... Adanlar çipi falan aşmış benim haberim yokmuş Yanlış biliyormuşum o zaman.
lithsell dedi: burada Technopat'ın videosunda FreeSync monitörde G-Sync açma rehberi diye var Genişletmek için tıkla... Adanlar çipi falan aşmış benim haberim yokmuş Yanlış biliyormuşum o zaman.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 12 Ağustos 2020 #7 Monitöründe FreeSync varsa DP kablosu bağlayarak açabilirsin.
kuerora1 Femtopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 75 13 Ağustos 2020 #8 Marla Singer dedi: Monitöründe FreeSync varsa DP kablosu bağlayarak açabilirsin. Genişletmek için tıkla... yani şuanda monitör modeli farketmeksizin istediğim monitörü dp ile bağlayıp g sync açabiliyormuyum ?
Marla Singer dedi: Monitöründe FreeSync varsa DP kablosu bağlayarak açabilirsin. Genişletmek için tıkla... yani şuanda monitör modeli farketmeksizin istediğim monitörü dp ile bağlayıp g sync açabiliyormuyum ?
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 13 Ağustos 2020 #9 kuerora1 dedi: yani şuanda monitör modeli farketmeksizin istediğim monitörü dp ile bağlayıp g sync açabiliyormuyum ? Genişletmek için tıkla... FreeSync varsa evet.
kuerora1 dedi: yani şuanda monitör modeli farketmeksizin istediğim monitörü dp ile bağlayıp g sync açabiliyormuyum ? Genişletmek için tıkla... FreeSync varsa evet.