NVIDIA GPU vs AMD GPU

Kardeşim bu sorun neredeyse bütün markaların bir ekran kartı modelinde bulmak mümkün XFX'de ise içinden birkaç parça değiştirerek 50 TL gibi bir fiyata 5-6 dereceden fazla indirebilmek mümkün.
Isınmadan bahsetmiyorum undervolt falan yapıp düşürebilirsin sıcaklığı. Fatboy serisinin komponent kalitesi iyi değil, faz arızası ihtimali başta olmak üzere arıza ihtimali yüksek. Sorun yaşayan da bir sürü kullanıcı var zaten. THIC 2 serisi o konuda daha iyi, ama yine de garantisi yok bunun. MSI, Sapphire, Asus alıp keyfine bakmak varken böyle bir riske girmek gereksiz.

PSU değiştirme FSP Japon kondansatör kullanan kaliteli ünitelere sahip bir markadır. Çoğu firmaya da PSU üretmektedir. PSU yerine SSD değiştirmeni öneririm, o model sorunlu.

Samsung 860 Evo seçebilirsiniz kalitesi tartışılmaz zaten. Yanına da HDD eklerseniz depolama sorunu olmaz. Kendim de SSD+HDD kullanıyorum mükemmel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…