NVIDIA GPU vs AMD GPU

3000 serileri yakında bakalım NVIDIA fark koyabilecek mi?

İnşallah bütün bunlar tüketiciye yarar.

AMD yeni nesilde Ray Tracing sunacak ve iddialı gözüküyor. Ne de olsa yeni nesil konsollara bile veriyor bu desteği AMD. Performans da yeni mimariyle artacak. Ama NVIDIA yine tepede yalnız kalır tahminimce ama orta ve ort-üst seviyede rekabet olacak gibi.
Ekran kartında AMD rezil vaziyette. Driver'lardan dolayı. İşlemcide Intel'de iyi AMD'de. NVIDIA akar.
2080 Super güzel kart hayırlı olsun.

Dostum bilmiyorum bir fikrin var mı ama lütfen internetten 20.4.2 güncellemesine bir göz at. Editör yorumlarına falan bak öyle konuş.

Önümüzdeki günlerde bir sınavım var bitsin bir sistem toplayacağım. Ucuz olsun diye Saphire ekran kartı alacağım. Hani şu 8gb olan. Ama mutlaka AMD işlemci alacağım. Sizce AMD mi yoksa İntel işlemci mi alsam ?

i5 10400F alınabilir OC olamamasına rağmen B460 anakrtlarda Turbo hızlarda çalışıyor genelde.

20 Haziran'da olacak sınavdan bahsediyorsan ben de ona hazırlanıyorum. Render alacaksan, Youtube ile uğraşacaksan, Photoshop falan yapacaksan AMD işlemci öneririm.

Ama iyi bir soğutucu da gerekecektir. Oyun oynayacaksanız genellikle Intel tercih edebilirsiniz. Ama ben olsam AMD alırdım daha az ısınıyor ve çok çekirdek performansı da iyi. Ve AM4 tüm işlemciler OC olduğundan ileride GPU nuzu Update ederseniz iyi bir OC ile kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…