NVIDIA GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz hatası

Eroren119

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda Optimus Teknolojisi var. Bi Intel ekran kartım bi de NIVIDA ekran kartım var. NVIDIA 8 GB ekran kartı. Her neyse ben bazı oyunlarda NVIDIA 8 GB ekran kartım olamsına göre az FPS alıyormuşum. Bi arkadaşım söyledi. Biraz araştırdım ve gördüm ki bilgisayarım oynadığım oyunların hiçbirini NVIDIA ile değil Intel ile açıyormuş. Ben de bu konu üzerinde araştırdım ve denetim masasına girdiğimde "NVIDIA GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz'' hatasını alıyorum. Bu sitede de araştırma yaptım, bazı arkadaşlarımız konu açmış ve çözülümünü söylemiş. Yaptım fakat olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB ekran kartın var. Modeli ne ? Bilmiyorsun... Ama arkadaşın düşük FPS alıyorsun dediğinde inanıyorsun...

"NVIDIA GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz" bir hata değil bir bilgi. Optimus sistemlerde ekran Intel GPU kontrolündedir. O yüzden ne kadar uğraşırssan uğraş oradaki ibareyi değiştiremezsin...

Oyunların NVIDIA ile çalışıp çalışmadığını öğrenmek için de bak böyle bir videomuz var:

Oyunları Harici Ekran Kartı ile Çalıştırma - Technopat

Peki Ne Yapabiliriz Aynı Sorun Bendede Oldu Recep Abi ? Yani Bilgisayarım OPyunları 2 GB Olan intel ekran kartıyla calıstırıyor 2 gb ram im olmasına rağmen dusuk oyunlarda bile 24 fps alıyorum yardı medebilirmisin

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı