K KeremÖren Decapat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 121 25 Temmuz 2019 #1 NVIDIA Denetim Masası'nı açmaya çalıştığımda NVIDIA GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz hatası alıyorum. Ne yapmalıyım?
NVIDIA Denetim Masası'nı açmaya çalıştığımda NVIDIA GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz hatası alıyorum. Ne yapmalıyım?
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2019 #2 Monitörünüzü kasa arkasından NVIDIA ekran kartına bağlı olarak kullandığınızdan emin olun. DDU uygulaması ile güvenli modda sürücünüzü kaldırıp güncel sürüm kurulumu yapın. Muhtemelen sisteminizde onboard Intel GPU mevcut. Bu GPU'nun da sürücülerini güncellemeyi deneyin.
Monitörünüzü kasa arkasından NVIDIA ekran kartına bağlı olarak kullandığınızdan emin olun. DDU uygulaması ile güvenli modda sürücünüzü kaldırıp güncel sürüm kurulumu yapın. Muhtemelen sisteminizde onboard Intel GPU mevcut. Bu GPU'nun da sürücülerini güncellemeyi deneyin.