NVIDIA grafik kartı algılanamadı hatası

Ayberkygn

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
16GB 3200Mhz
Ekran kartı
Rtx 3050 Laptop
İşlemci
I5-11300H
Merhabalar. Sabah baktığımda NVIDIA GeForce Game Ready'de güncelleme gösteriyordu güncellemeyi yaptıktan sonra Armoury Crate artık açıldığında kendi kendine kapanıyor. Aygıt yöneticisinde ekran kartı gözükmüyor. DDU ile sürücüleri silip tekrar yüklemeye çalışırken sürücüler bu Windows ile uyum değil diyor. NVIDIA Denetim Masası'na girmeye çalışırken sistemde NVIDIA grafik kartı algılanamadı diyor. Ne yapmam lazım acaba?
@Yener K. reis bir yardımcı olur musun? Gözünü seveyim ekran kartını kullanamıyorum ne yapmam lazım.

Son düzenleme:
Hocam, araştırma yapıyorum. ASUS için daha önce de benzer konulara rastladım. Yine 3050 bir kart gözükmüyordu. ASUS'a da yazabilirsiniz. Birkaç yöntem denemiştik fakat olmamıştı.

Hocam, araştırma yapıyorum. ASUS için daha önce de benzer konulara rastladım. Yine 3050 bir kart gözükmüyordu. ASUS'a da yazabilirsiniz. Birkaç yöntem denemiştik fakat olmamıştı.

Acaba güncellemeyle ilgili bir problem mi eski sürüme geçiş yapabilseydim eğer düzelir miydi?

Hocam şu anda araştırıp baktığımda aygıt yöneticisinde gizli olarak gözüküyor ve kullanamıyorum BIOS'da kendi kendine güncelleme yapmıştı şu anda ne yapmam lazım.
Ve şu anda takılı değil gözüküyor. @Yener K.

Son düzenleme:
Acaba güncellemeyle ilgili bir problem mi eski sürüme geçiş yapabilseydim eğer düzelir miydi?

Hocam şu anda araştırıp baktığımda aygıt yöneticisinde gizli olarak gözüküyor ve kullanamıyorum BIOS'da kendi kendine güncelleme yapmıştı şu anda ne yapmam lazım.
Ve şu anda takılı değil gözüküyor. @Yener K.

Merhaba 2 sene geçti ama bende de şu an aynı hata var çözebilmiş miydiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı