Unavailableuser
Megapat
- Makaleler
- 2
Bütcem 1 kuruş dahi fazla kaldırmaz.Üstüne biraz daha koy RX 570 al derim.
Bütçe başka ekran kartı kaldırmıyor ve ikinci el ürünlere sıcak bakmıyorum.GT 1030 çıktığında ortalama 350 Liraydı ve o fiyata iyiydi. Şimdi alınmaz.
Bunun yerine APU'mu alınmalıdır sizce?Alınmaz.
Çift kanal APU'da 1030'dan daha iyi performans veriyor. Evet. İleride de direk ekran kartı takarsınız.Bunun yerine APU'mu alınmalıdır sizce?
Teşekkürler.Çift kanal APU'da 1030'dan daha iyi performans veriyor. Evet. İleride de direk ekran kartı takarsınız.
Ona yıl olarak değil de imkan olana kadar diyelim. Yeni yeni oyunlar çıkıyor ve sistem gereksinimleri de yükseliyor. İmkan olana kadar idare eder.Teşekkürler.
Peki Grafik Yongası Kaç Yıl İdare Eder?
Açıkcası TF2, Payday 2, Garry's Mod, CS:GO gibi oyunlar oynuyorum (940M kartlı laptopum gayet güzel kaldırıyordu bu oyunları taki gmod'da en son ayarları açık unutup nuke bomb test edene kadar x( ). En az 2-3 yıl ekran kartı takamam, en fazla RAM ekliyebilirim.Ona yıl olarak değil de imkan olana kadar diyelim. Yeni yeni oyunlar çıkıyor ve sistem gereksinimleri de yükseliyor. İmkan olana kadar idare eder.
Çok zorlayan oyunlar değiller. 8x2 3000 MHz yapıp devam edebilirsiniz.Açıkcası TF2, Payday 2, Garry's Mod, CS:GO gibi oyunlar oynuyorum (940M kartlı laptopum gayet güzel kaldırıyordu bu oyunları taki gmod'da en son ayarları açık unutup nuke bomb test edene kadar x( ). En az 2-3 yıl ekran kartı takamam, en fazla RAM ekliyebilirim.
Teşekkürler.Çok zorlayan oyunlar değiller. 8x2 3000 MHz yapıp devam edebilirsiniz.