E Emre6355691 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #1 SSD veya HDD modeli M2 SSD Kingston Ekran kartı Nvidia GT 1030 İşlemci Amd Ryzen 3 1200 Arkadaşlar Win+g'den sadece SS'leri alabiliyorum, ekran kaydı alamıyorum. Yardımcı olur musunuz? YT'den falan da baktım ama yine düzelmedi. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 216,9 KB · Görüntüleme: 51 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2024
Arkadaşlar Win+g'den sadece SS'leri alabiliyorum, ekran kaydı alamıyorum. Yardımcı olur musunuz? YT'den falan da baktım ama yine düzelmedi.
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #2 Alt+Z kombinasyonlarını kullanarak GeForce Experience ile ekran kaydı alın.
wakkum Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 841 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #3 Arkadaşın dediği olmazsa obs kurun.
Urshifu Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.068 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i5-11400H - RTX 3050 Notebook - 16 GB RAM - Acer Nitro 5 AN 515-57 nh.qeley.004 Cinsiyet Diğer 11 Mayıs 2024 #4 Game Bar üzerinden de alabilirsiniz. Fakat o sistemde kullanmasanız bile açmak çok, çoook, çooook ve çoooook FPS düşürecektir haberiniz olsun.
Game Bar üzerinden de alabilirsiniz. Fakat o sistemde kullanmasanız bile açmak çok, çoook, çooook ve çoooook FPS düşürecektir haberiniz olsun.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 11 Mayıs 2024 #5 1030'un desteği yok dostum en az 1050 gerekiyor. Shadow Play desteği bulunmuyor 1030'da.
E Emre6355691 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #6 Urshifu dedi: Game Bar üzerinden de alabilirsiniz. Fakat o sistemde kullanmasanız bile açmak çok, çoook, çooook ve çoooook FPS düşürecektir haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Game Bar dan zaten alamıyorum bu attığım ss game bar. Gentos dedi: Alt+Z kombinasyonlarını kullanarak GeForce Experience ile ekran kaydı alın. Genişletmek için tıkla... En son denediğimde ondan da alamıyordum ama 1030 destekliyor mu bilginiz var mı ona göre kurucam. wakkum dedi: Arkadaşın dediği olmazsa obs kurun. Genişletmek için tıkla... Obs den alıyorum o sıkıntı değilde anlık birşey oluyor arkada obs açık olmuyor falan kayıt almam gerek
Urshifu dedi: Game Bar üzerinden de alabilirsiniz. Fakat o sistemde kullanmasanız bile açmak çok, çoook, çooook ve çoooook FPS düşürecektir haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Game Bar dan zaten alamıyorum bu attığım ss game bar. Gentos dedi: Alt+Z kombinasyonlarını kullanarak GeForce Experience ile ekran kaydı alın. Genişletmek için tıkla... En son denediğimde ondan da alamıyordum ama 1030 destekliyor mu bilginiz var mı ona göre kurucam. wakkum dedi: Arkadaşın dediği olmazsa obs kurun. Genişletmek için tıkla... Obs den alıyorum o sıkıntı değilde anlık birşey oluyor arkada obs açık olmuyor falan kayıt almam gerek
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #7 Emre6355691 dedi: Game Bar dan zaten alamıyorum bu attığım ss game bar. En son denediğimde ondan da alamıyordum ama 1030 destekliyor mu bilginiz var mı ona göre kurucam. Obs den alıyorum o sıkıntı değilde anlık birşey oluyor arkada obs açık olmuyor falan kayıt almam gerek Genişletmek için tıkla... Destekliyor. GeForce Experience ile performans kaybı olmadan kayıt alabilirsiniz.
Emre6355691 dedi: Game Bar dan zaten alamıyorum bu attığım ss game bar. En son denediğimde ondan da alamıyordum ama 1030 destekliyor mu bilginiz var mı ona göre kurucam. Obs den alıyorum o sıkıntı değilde anlık birşey oluyor arkada obs açık olmuyor falan kayıt almam gerek Genişletmek için tıkla... Destekliyor. GeForce Experience ile performans kaybı olmadan kayıt alabilirsiniz.
E Emre6355691 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #8 Gentos dedi: Destekliyor. GeForce Experience ile performans kaybı olmadan kayıt alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyun içinde Alt+Z den kayıta bastığımda kayıt direkt duruyor, kayıt diske kaydedildi diyor bunun çözümü nedir ben diyelim 5 dklık kayıt alıcam almıyor
Gentos dedi: Destekliyor. GeForce Experience ile performans kaybı olmadan kayıt alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyun içinde Alt+Z den kayıta bastığımda kayıt direkt duruyor, kayıt diske kaydedildi diyor bunun çözümü nedir ben diyelim 5 dklık kayıt alıcam almıyor
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #9 Emre6355691 dedi: Oyun içinde Alt+Z den kayıta bastığımda kayıt direkt duruyor, kayıt diske kaydedildi diyor bunun çözümü nedir ben diyelim 5 dklık kayıt alıcam almıyor Genişletmek için tıkla... Doğru yaptığınıza emin misiniz?
Emre6355691 dedi: Oyun içinde Alt+Z den kayıta bastığımda kayıt direkt duruyor, kayıt diske kaydedildi diyor bunun çözümü nedir ben diyelim 5 dklık kayıt alıcam almıyor Genişletmek için tıkla... Doğru yaptığınıza emin misiniz?
E Emre6355691 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #10 Gentos dedi: Doğru yaptığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Eminim. Oyuna girince Alt+Z basıyorum kayıtı başlata basıyorum, ilerlemiyor kayıt diske kaydedildi diyor ve duruyor
Gentos dedi: Doğru yaptığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Eminim. Oyuna girince Alt+Z basıyorum kayıtı başlata basıyorum, ilerlemiyor kayıt diske kaydedildi diyor ve duruyor