Nvidia GT 310M Düşük CS:GO Performansı

MissingTimeLord

Kilopat
Daha fazla  
i5 M460 işlemci ve Nvidia Geforce 310M ekran kartına sahibim. 7 yıllık laptop dile kolay. Zamanında tecrübesizliğimizden bilmediğimizden aldım. Oyun olarak şimdiye kadar sadece Age of Empires 3 ve CS 1.6 oynuyordum ki CS:GO oyununun baya bir reklamı yapıldı ve aklıma girdi. Satın aldım oynuyorum ama FPS sorunu yaşıyorum. Misal Dust 2 de 60 FPS alırken Operation Hydra haritalarında bu 40'lara kadar düşebiliyor ve arada bir anlık takılmalar yaşıyorum. Bu da oyun performansını düşürüyor. Şu an öğrenci olduğumdan laptop değiştirme gibi bir şansımda yok. Bu anlık FPS dalgalanmalarını veya Operation Hydra'da ki düşük FPS sorununu biraz da olsa dizginlemenin bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef ekran kartı modeliniz çok düşük. Operation Hydra haritaları diğer standart haritalara göre daha fazla içerik içeriyor, daha düşük FPS almanız normal.

2015'te 1oo FPS alıyordum ve güncelleme aldıkça FPS değeri düşmeye başladı. Özellikle şu yeni Dust2 beta güncellemesini yükledim ve işlemci çok zorlandı. FPS 60-50 arasında ama gel gör ki sv değeri kırmızı oluyor ve takılmalar başlıyor. Botlarla oynadığımda işlemci normalde de zorlanıyordu ama bu gün gözle görülür bir zorlanma oldu. Bu güncellemeler resmi olduğunda güncellememenin bir yolu var mı acaba?

Eyvallah, yapacak birşey yok o zaman. Zaten en düşük ayarlarda oynuyordum sanırım veda etmenin zamanı geldi. Dışarıya çıkıp biraz sosyalleşiyim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı