nVidia GT 630 4 GB nasıldır ?

Onur Cesur

Hectopat
Arkadaşlar Bir ekran kartı var gt630'un 4 GB'lığı. Biliyorum gb önemli değil ama yorumlara göre 2 gb den daha iyi performans veriyormuş o modelde. Neyse konuya gelelim, konu herkesinki ile aynı "oyun" ama benim amacım böle battlefield 4'ü ultrada oynamak değil. Zaten ona bu kartta yetmez benim paramda Benim öğrenmek istediğim battlefield 3'ü medium'da, Crysis 3'ü low da falan açar mı ? Bi de lol, dota 2 gibi oyunlardaki performansı ne olur ? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Aynı kart bende var. Açamadığım bir oyun olmadı. Tabi nasıl oynadığım tartışılır...

Nasıl oynadığım tartışılır derken takılma olmasından mı bahsediyorsunuz ?

Hayır hiçbir oyunda takılma, donma olmuyor. Sadece grafik ayarları düşük olacak o kadar.

O kartın 4 GB modelini almak yerine, 10 TL daha ekleyip HD 7770 alabilirsiniz. Ki; HD 7770, GT 630'un ağzını burnunu kırar.

Ekran kartının belleğine para vermek istiyorsunuz, anlamıyorum ya.

Biliyorum gb önemli değil ama yorumlara göre 2 gb den daha iyi performans veriyormuş o modelde.

Hiç biliyormuş gibi gözükmüyorsunuz ama. Kazıklanmak ve "4 GB" ekran kartınızla sanki her oyunu oynayabileceğinizi düşünyomuş gibi bir görüntünüz var, yazdıklarınıza bakacak olursak. GT 630 en fazla 1 GB görüntü verisi işleyebilir. Üstü tamamen kazıklama amaçlıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…