Nvidia GT 730 Cs Go'da Az Fps

Daha fazla  
Arkaşalar Sistemimi söylüyorum : 8 gb ram - intel core i5 3350p - Nvidia GT 730

Arkadaşlar bu sistemime göre cs go da sadece texture ayarım orta diğer ayarlarım düşük olmasına rağmen 70 60 arası alıyorum. Sizce de az almıyor muyum az alıyorsam tavsiyeleriniz neler ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkaşalar Sistemimi söylüyorum : 8 gb ram - intel core i5 3350p - Nvidia GT 730

Arkadaşlar bu sistemime göre cs go da sadece texture ayarım orta diğer ayarlarım düşük olmasına rağmen 70 60 arası alıyorum. Sizce de az almıyor muyum az alıyorsam tavsiyeleriniz neler ?

Gayet normal bir FPS değeri ne az ne düşük. Bir problem yok böyle oynamaya devam edebilirsiniz.

Arkadaşım Serdar'dada fps sorunu vardı geforce experince kurup driverları güncelledim ve aldığı fps üstüne shadowları en yükseğe alınca bile hiç kasmadı...
Bi deneyin derim.

540M ile 1366x768 çözünürlükte yüksek ayarlarda oynuyorum 60-80 fps arasında dalgalanma oluyor. Eşyönsüz Süzme 2x diğer ayarlar kapalı konumda oynuyorum.

Çoklu CPU kullanımını etkin konuma getir.

Orjinal oyun kullanıyorsan oyunda bozukluk varsa onarmayı dene. Birde pc'deki tüm sürücülerini güncelle.

1024x768 de düşük ayarlarda aliyorum o fpsyi. İşlemci 32xx gibi bir şey. imkanlı yani.

Dostum ben i3 3220 4gb RAM işlemcinin dahili kartı ile dediğin ayarlarda 50-60 alıyorum seninkinde sorun var csgo başlıklarına bakarsan biseyler bulabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı