Mcahmet Decapat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 8 12 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar NVIDIA grafik sürücüsünü uyumlu olanı seçip indirdim fakat kurarken Windows bu sürüme uyumlu değil diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2020
Arkadaşlar NVIDIA grafik sürücüsünü uyumlu olanı seçip indirdim fakat kurarken Windows bu sürüme uyumlu değil diyor.
O of corpse Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 66 12 Haziran 2020 #2 NVIDIA geçen yıl GT 730 kartına olan sürücü desteğini kaldırdı kanka o yüzden sitede hala düzeltmemişler galiba.
NVIDIA geçen yıl GT 730 kartına olan sürücü desteğini kaldırdı kanka o yüzden sitede hala düzeltmemişler galiba.
Mcahmet Decapat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 8 12 Haziran 2020 #3 of corpse dedi: NVIDIA geçen yıl GT 730 kartına olan sürücü desteğini kaldırdı kanka o yüzden sitede hala düzeltmemişler galiba. Genişletmek için tıkla... knk benimki 2017 sürücüsü ama son sürüm 27 mayısta gösteriyor nedense yapamıyorum
of corpse dedi: NVIDIA geçen yıl GT 730 kartına olan sürücü desteğini kaldırdı kanka o yüzden sitede hala düzeltmemişler galiba. Genişletmek için tıkla... knk benimki 2017 sürücüsü ama son sürüm 27 mayısta gösteriyor nedense yapamıyorum