Tunay68578 Femtopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #1 Bende şu anda Quadro 4 GB NVIDIA GT 730 var ve RX 550 almayı düşünüyorum mantıklı mıdır? Ya da NVIDIA GT 1030 almayı düşünüyorum ikisi de kısa süreli ekran kartları bu arada. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2023
Bende şu anda Quadro 4 GB NVIDIA GT 730 var ve RX 550 almayı düşünüyorum mantıklı mıdır? Ya da NVIDIA GT 1030 almayı düşünüyorum ikisi de kısa süreli ekran kartları bu arada.
odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.401 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #2 Para vermenize değmez. Gecici olaraksa RX570 gibi bir sey bakin en azindan performans farki cok olur.
Para vermenize değmez. Gecici olaraksa RX570 gibi bir sey bakin en azindan performans farki cok olur.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #3 Oynayacağın oyuna bağlı hocam o tarz bilgiler ver ona göre tavsiye verelim size yoksa RTX 4090 da önermeyi biliyorum.
Oynayacağın oyuna bağlı hocam o tarz bilgiler ver ona göre tavsiye verelim size yoksa RTX 4090 da önermeyi biliyorum.
Tunay68578 Femtopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #4 Nor0 dedi: Oynayacağın oyuna bağlı hocam o tarz bilgiler ver ona göre tavsiye verelim size yoksa RTX 4090 da önermeyi biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sİzde haklısınız hocam genellikle forza 4 ark lol ve metro serileri oynuyorum genellikle.
Nor0 dedi: Oynayacağın oyuna bağlı hocam o tarz bilgiler ver ona göre tavsiye verelim size yoksa RTX 4090 da önermeyi biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sİzde haklısınız hocam genellikle forza 4 ark lol ve metro serileri oynuyorum genellikle.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #5 Tunay68578 dedi: Sizde haklısınız hocam genellikle Forza 4 Ark LoL ve metro serileri oynuyorum genellikle. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam LoL falan oynuyorsanız yeterli olur diğer oyunları bilemem ama hangisi ucuzsa onu al günü kurtarırım diyorsan alınır.
Tunay68578 dedi: Sizde haklısınız hocam genellikle Forza 4 Ark LoL ve metro serileri oynuyorum genellikle. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam LoL falan oynuyorsanız yeterli olur diğer oyunları bilemem ama hangisi ucuzsa onu al günü kurtarırım diyorsan alınır.
Tunay68578 Femtopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #6 Nor0 dedi: Vallahi hocam LoL falan oynuyorsanız yeterli olur diğer oyunları bilemem ama hangisi ucuzsa onu al günü kurtarırım diyorsan alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten şuanda dediğim oyunları oynatabiliyor sistemim fakat 15 veya 20 fps bundan kurtulmak amacıyla yaz tatiline kadar idare etmelik bir ekran kartı almak istedim cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Nor0 dedi: Vallahi hocam LoL falan oynuyorsanız yeterli olur diğer oyunları bilemem ama hangisi ucuzsa onu al günü kurtarırım diyorsan alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten şuanda dediğim oyunları oynatabiliyor sistemim fakat 15 veya 20 fps bundan kurtulmak amacıyla yaz tatiline kadar idare etmelik bir ekran kartı almak istedim cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.