Nvidia GT 740M Ekran Kartı Mavi Ekran Vermesi

eyup357

Hectopat
Intel ve GT 740m ekran kartı olan laptopum var Windows 10 yüklü, ekran kartım bir gün aniden dondu ve PC mavi ekran verdi. Sorun yok başlattım 2-3 defa aynı hatayı aldım. Ekran kartını PC görmemeye başladı hiçbir şekilde. Ben de LOL ve mobil PUBG oynayarak idare ettim bazen ekran kartı otomatik sürücüsü yukleniyor ve çalışıyor, oyuna girip çıkıyorum tekrar mavi ekran veriyor, yine ekran kartı kayboluyor. Ayrıyeten ekran kartı kayıp haldeyken ses sürücüsü sıfırdan kuruluyor, Intel sürücüsü ve chipset sürücüsü de aynı şekilde sıfırdan kuruluyor otomatik yükleniyor bazen yapıyor bazen de yapmıyor ama kullandığım ayarlar siliniyor. Mesela ses kartında ekolayzer ayarım sürekli siliniyor, format attım sıfırdan temiz kurulum yaptım orijınal lisanslı Windows'um var yine de aynı sorun devam etmekte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ccleaner gibi yazılımları kullandığım için silinmiş. Bazen görüyor kartı zaten. Sıcak hava ile lehimleri tazeletirsem düzelme ihtimali var mıdır ?

Uzun süredir mavi ekran almadım. Sıfırdan temiz kurulum yapmıştım,halen gözükmüyor. Sıcak hava tuttursam düzelme ihtimali var mıdır acaba ? Lehimlerle ilgili sorun var diyorlar çevremdeki bilgisayarla ilgilenenler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı