Çözüldü NVIDIA GT 820M ekran kartıyla oyunları nasıl açabilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Taha0115

Centipat
Selamlar. NVIDIA ekran kartım var olmasına rağmen oyunları açmıyor. Intel'in ekran kartıyla giriyorum oyunlara. NVIDIA denetim masası da PC'de nedense yok. Yardımlarınızı bekliyorum.

Ekran kartınızı güncelleyin. Bende de aynı ekran kartı var ve bende de 1 ay öncesine kadar denetim masası yoktu aygıt yöneticisinden güncelledim geldi. Ayrıca LoL, CS:GO gibi oyunları ultrada rahat rahat oynatan bir ekran kartı. LoL de 1080p Ultrada sabit 60 FPS alıyorum.
GPU-Z indirin alttan ekran kartını GT820M seçin kapatın ve bilgisayarı yeniden başlatın.

Aygıt yöneticisinde zaten güncel diyor. Driver olarak 391.53 yüklü şu an. GeForce Experience'de son sürüm yüklü diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisinde zaten güncel diyor. Driver olarak 391.53 yüklü şu an. GeForce Experience'de son sürüm yüklü diyor.
Experience üstünden güncellemeleri denetle dedin mi? Çünkü şu an bende 400 küsürlü bir sürüm yüklü. 400 küsür dedim çünkü açmaya çalıştığımda bir şeyler yükledi ve yeniden başlat dedi açamadım uygulamayı :D

Ekran kartınızı güncelleyin. Bende de aynı ekran kartı var ve bende de 1 ay öncesine kadar denetim masası yoktu aygıt yöneticisinden güncelledim geldi. Ayrıca LOL, CS:GO gibi oyunları Ultra'da rahat rahat oynatan bir ekran kartı. LOL'de 1080P Ultra'da sabit 60 FPS alıyorum.
GPU-Z indirin alttan ekran kartını GT820M seçin kapatın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
O programı dededim ve yeniiden başlattım olmadı
Experience üstünden güncellemeleri denetle dedin mi? Çünkü şu an bende 400 küsürlü bir sürüm yüklü. 400 küsür dedim çünkü açmaya çalıştığımda bir şeyler yükledi ve yeniden başlat dedi açamadım uygulamayı :D
Bende en son güncel sürüm diyor ona. Manuel olarak daha yükseği de inmiyor hata veriyor.

Tamamdır sağ olun sorunu çözdüm. 391.35 olan driveri tekrar internetten kurdum NVIDIA denetim masası geldi sonunda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı