Selamlar. NVIDIA ekran kartım var olmasına rağmen oyunları açmıyor. Intel'in ekran kartıyla giriyorum oyunlara. NVIDIA denetim masası da PC'de nedense yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
Ekran kartınızı güncelleyin. Bende de aynı ekran kartı var ve bende de 1 ay öncesine kadar denetim masası yoktu aygıt yöneticisinden güncelledim geldi. Ayrıca LoL, CS:GO gibi oyunları ultrada rahat rahat oynatan bir ekran kartı. LoL de 1080p Ultrada sabit 60 FPS alıyorum.
GPU-Z indirin alttan ekran kartını GT820M seçin kapatın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Experience üstünden güncellemeleri denetle dedin mi? Çünkü şu an bende 400 küsürlü bir sürüm yüklü. 400 küsür dedim çünkü açmaya çalıştığımda bir şeyler yükledi ve yeniden başlat dedi açamadım uygulamayı
Ekran kartınızı güncelleyin. Bende de aynı ekran kartı var ve bende de 1 ay öncesine kadar denetim masası yoktu aygıt yöneticisinden güncelledim geldi. Ayrıca LOL, CS:GO gibi oyunları Ultra'da rahat rahat oynatan bir ekran kartı. LOL'de 1080P Ultra'da sabit 60 FPS alıyorum.
GPU-Z indirin alttan ekran kartını GT820M seçin kapatın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Experience üstünden güncellemeleri denetle dedin mi? Çünkü şu an bende 400 küsürlü bir sürüm yüklü. 400 küsür dedim çünkü açmaya çalıştığımda bir şeyler yükledi ve yeniden başlat dedi açamadım uygulamayı