nVidia GT420M ile Mass Effect 3'te Kasma Sorunu

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
Acer 5745G dizüstü bilgisayarım var. i3 380M 2.53 GHz, 8 GB 1333 MHz RAM, 320 GB 5400 RPM, nVidia GT420M ekran kartlı bir laptopa sahibim. Bütün oyunları son ayarda oynarken (Crysis 2, The Elder Scrolls V - Skyrim, Lost Planet 2 DX11, Need For Speed The Run vs.) Mass Effect 3'ü en alt ayarlarda bile kasa kasa oynuyorum. Ekran kartı sürücüm en güncel 296.10 sürüm. Ben bu kadar oyunu yüksek ayarlarda oynarken sadece Mass Effect 3'te kasması beni rahatsız etti. Bende Mass Effect 3'te bir grafik hatası olduğu kanısına vardım. Fakat birde sana sorayım dedim. Önerin nedir sence sorun PC’de mi?

GT420M ile Skyrim ve Crysis 2’yi en yüksek ayarlarda oynayabilmen bana pek mümkün gibi gelmedi açıkçası. Mutlaka AA veya AF kapalıdır. NFS: The Run’ın grafik gereksinimleri düşük olduğu için onu saymazsak Mass Effect 3 buradaki en son çıkan oyun. Bu bağlamda grafik gereksiniminin fazla olması normal.

Oyunu orijinal kullandığını düşünyorum ve bu bağlamda güncellemeleri otomatik aldığına inanıyorum. Aksi takdirde korsan kullanıyorsan güncelleme işi zor ve bu yüzden hatalar hep senin yanında. Her halükarda GT420M o kadar iyi bir ekran kartı değil ve işlemcin de i3. Bilgisayarını değiştir demiyorum ama suç Mass Effect 3’te değil, bunu bil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…