Çözüldü NVIDIA GT520MX kod 43 hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
RAM
8 GB RAM
Ekran kartı
Intel(R) HD Graphics 3000, NVIDIA GeForce GT520MX
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i3-2350M CPU @ 2.30GHz 2.30 GH
Normalde ben daha çok TF2 oynuyorum ama bugün girdiğimde bilgisayarın kastığını fark ettim. Anladım GPU'da çalışmıyor oyun ama neden bilmiyorum. Sonra az kurcaladım ve:

<---- Bununla karşılaştım, sebebini tam anlamadım ama içine bakınca hata kodu gösteriyor. Hata kodu: "sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (kod 43") Bu 43 kodu geliyor, bunun da yazılımsal değil donanımsal olduğunu buldum. Düzelmek için ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz?

Çözüm
DDU ile driveri kaldırıp tekrar kurulumunu yapın. Sorun devam ederse etiketlersiniz.

Şimdi de bütün ekran kartı devre dışı kalıp önceden bağlı olup şimdi bağlı olmayan ekranın çözünürlüğü oldu DDU ile driveri nasıl kaldıracağım ben bu konuda bayağı cahilim de

@GFYT

Çözüm
Kaldırmayı buldum indireceğim şey bu mu?

Evet. Kaldırma rehberi de bu;

Kaldırdıktan sonra verdiğin linkteki driver ı indip kurup ondan sonra bitecek düzelmezse bildireceğim
Normal mi bu?

Bir şey oldu galiba kapayacak PC

Ben aslında yapmışım ama yanlışlıkla notebook yerine desktop kurmuşum. Dur bakayım inşallah şimdi olr

@GFYT

Allah razı olsun senin gibi krallar olmasa ne yapacağız biz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…