UtkuAblakTR Hectopat Katılım 16 Nisan 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar oyunun optimizasyonu çok mükemmel. Ayarlar düşüktür. Ortalama 45 FPS alınıyor videodayken. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2015
Arkadaşlar oyunun optimizasyonu çok mükemmel. Ayarlar düşüktür. Ortalama 45 FPS alınıyor videodayken. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 53973 Megapat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 1.056 Çözümler 4 16 Nisan 2015 #2 Silinen üye dedi: Arkadaşlar Oyunun Optimizasyonu Çok Mükemmel Ayarlar Düşükdür. Ortalama 45 FPs Alınıyor Videodayken. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende bunu bekliyordum çok teşekkürler.
Silinen üye dedi: Arkadaşlar Oyunun Optimizasyonu Çok Mükemmel Ayarlar Düşükdür. Ortalama 45 FPs Alınıyor Videodayken. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende bunu bekliyordum çok teşekkürler.
Hello Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 555 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2015 #3 Şuan içimde bi umut oldu benim HD6570 ile 20 FPS'de oynatır galiba .