A asusn56vz Hectopat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarım watch dogs'u normalde açıyor ki ben bunu high seviyede oynamak istiyorum. Ekran kartım Nvidia geforce gt 650m 128 bit. İşlemcim: Bunları nasıl güvenli şekilde overclock yaparım, daha önce hiç overclock yapmadım birisi anlatırsa çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2015
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarım watch dogs'u normalde açıyor ki ben bunu high seviyede oynamak istiyorum. Ekran kartım Nvidia geforce gt 650m 128 bit. İşlemcim: Bunları nasıl güvenli şekilde overclock yaparım, daha önce hiç overclock yapmadım birisi anlatırsa çok sevinirim.
kaancl3344 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2014 Mesajlar 58 Yer Mersin, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2014 #2 İşlemci kendi otomatikman hızını artırır. Turboboost ile ama ekran kartını internete yaz bak mutlaka videoları çıkar. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2014
İşlemci kendi otomatikman hızını artırır. Turboboost ile ama ekran kartını internete yaz bak mutlaka videoları çıkar.
genova88 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2013 Mesajlar 305 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2014 #3 Ekran kartının desteğide olması gerekir, eğer fazla voltaj verirsen yanmaya kadar gidebilir yaparken fazlaya kaçma lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2014
Ekran kartının desteğide olması gerekir, eğer fazla voltaj verirsen yanmaya kadar gidebilir yaparken fazlaya kaçma lütfen.