NVIDIA GT840M ve Intel HD4600 Tarayıcıda yazılar birbirine giriyor

İntel sürücüsünü yüklemeden dene, yine aynısı olursa harici kartın sürücüsünü yükleme ve öyle dene.
anlayamadım format attıktan sonra intel grafik kartı temel görüntü bağdaştırıcısı oluyor sürücüyü yüklemezsem nvidia çalışmıyor yüklersem de hd grafik 4600oluyor ekran bozuluyor. tarayıcıdaki yazıların birbirine girme sorunu Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan kapatınca gidiyor ama pc de hala küçük küçük noktalar penceleri kapatma alta alma yerlerinde kaymalar başlatda wifi yerlerinde kaymalar oluyor oyunlarda hiç bir sıkıntı yok nvıdıa ile çalıştığı için

Dosya Ekleri

• örnek2.png
    118,7 KB · Görüntüleme: 36
  • örnek1.png
    56,8 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Herhangi bir Ethernet kartı, Wifi bağlantısı veya bilgisayarın içerisinden çıkan kurulum diski olmadan yap kurulumu.

Herhangi bir Ethernet kartı, Wifi bağlantısı veya bilgisayarın içerisinden çıkan kurulum diski olmadan yap kurulumu.
zaten kurulum diski windows 10 da çalışmıyor ssd ye usb ile windows 10 yükledim driverleri elle kurdum. bir sıkıntısı yoktu birden oldu beyaz noktalar ve kayma sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…