Nvidia GT940MX Oyun Performansı

TheKiller44

Megapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın bir zamanda laptop almayı düşünüyorum. 3000 TL bütçem var ve Vatan, Teknosa, Mediamarkt gibi mağazalardan almak zorundayım. Baktıgım laptopların neredeyse hepsinde GT940MX'den başka performanslı bir ekran kartı yok. Peki bu ekran kartı sizce oyunlarda yeterli olur mu?

Önerdiğiniz laptop varsa eğer Teknosa'da, Vatan, Mediamarkt gibi mağazalarda var ise aşagıda yorum olarak belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT940mx günlük kullanım için ekran kartı. Lol gibi oyunları rahat oynarsın sıkıntı olmaz. Güncel oyun oynayacağım diyorsan GTX1050'li modellerden başlaman lazım. Onun da en ucuzu 3200 TL seviyesinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yakın bir zamanda laptop almayı düşünüyorum. 3000 TL bütçem var ve Vatan, Teknosa, Mediamarkt gibi mağazalardan almak zorundayım. Baktıgım laptopların neredeyse hepsinde GT940MX'den başka performanslı bir ekran kartı yok. Peki bu ekran kartı sizce oyunlarda yeterli olur mu?

Önerdiğiniz laptop varsa eğer Teknosa'da, Vatan, Mediamarkt gibi mağazalarda var ise aşagıda yorum olarak belirtirseniz sevinirim.
Bütçeyi bir miktar daha yükseltirseniz son nesil CPU, GPU, RAM, bileşenlerinin bulunduğu bilgisayarlar önerebiliriz.

Eğer mağazalardan almak zorundaysan Sinerji, Nanokatalog gibi yerlerden daha iyi bir şeyler bulabilirsin. Babanı bu konuda aydınlatırsan anlayışla karşılayacağını düşünüyorum.

sağolun hocam denerim

Hangi oyunları oynayacaksın? İşlemcin ve RAM nedir ?

Gta 5
Watch dogs 2
outlast 2

Arkadaşlar malesef bütçeyi yükseltemem.Hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı