Swezy Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 239 21 Nisan 2022 #1 GTX 1050 Ti güncel ekran kartı ama NIS gözükmüyor nerede hata yapıyorum?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.805 Çözümler 26 Yer Muğla 21 Nisan 2022 #2 NVIDIA Denetim Masası üstünden açın.
Greenthumb Hectopat Katılım 9 Kasım 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #3 NVIDIA Denetim Masası'ndan açabilirsin.
Swezy Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 239 21 Nisan 2022 #4 Greenthumb dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Orada da gözükmüyor görüntü keskinleştirme var ölçeklendirme yok.
Greenthumb dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Orada da gözükmüyor görüntü keskinleştirme var ölçeklendirme yok.
Greenthumb Hectopat Katılım 9 Kasım 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #5 Swezy dedi: Orada da gözükmüyor görüntü keskinleştirme var ölçeklendirme yok. Genişletmek için tıkla... Driver güncellemeyi deneyin son sürüme yükseltin.
Swezy dedi: Orada da gözükmüyor görüntü keskinleştirme var ölçeklendirme yok. Genişletmek için tıkla... Driver güncellemeyi deneyin son sürüme yükseltin.
Swezy Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 239 21 Nisan 2022 #6 Greenthumb dedi: Driver güncellemeyi deneyin son sürüme yükseltin. Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nin kendi sitesinden direkt kurunca güncel kuruyor sanıyorum Experience'tan güncelledim sorun çözüldü.
Greenthumb dedi: Driver güncellemeyi deneyin son sürüme yükseltin. Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nin kendi sitesinden direkt kurunca güncel kuruyor sanıyorum Experience'tan güncelledim sorun çözüldü.