NVIDIA GTX 1050 Ti sürücü güncellemesi sonrası FPS düşüşü

XFalcon

Hectopat
Ekran kartı NVIDIA GTX 1050 Ti, ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi oyunlarda FPS düşmesi yaşıyorsun? Bende de aynı kart var hangi oyunda ne kadar FPS aldığını söyler misin? Bende deneyeyim bakalım bende de var mı.
cs go,rocket,fortnite csde en iyi ayarlarda 200 alırken şimdi 70 rockette 80 90 dı 60 a düştü
Kurulumu GeForce Experience ile mi yaptın?
evet güncelleme mevcut dedi yaptım
az önce eski driverımı yükledim sorun yine düzelmedi

Son düzenleme:
Display Driver Uninstaller kullanıp herhangi bir sorun yaşamadığınızı düşündüğünüz Driver'i bizzat NVIDIA'nin kendi sitesinden indirip kurmanızı tavsiye ediyorum.

Display Driver Uninstaller kullanıp herhangi bir sorun yaşamadığınızı düşündüğünüz Driver'i bizzat NVIDIA'nin kendi sitesinden indirip kurmanızı tavsiye ediyorum.
usta neyde sorun yaşadığımı ya da yaşamadığımı bilmiyorum ki sence ne olabilir sıkıntı? Ayrıca denetim masasından hepsini sildim nvidia ile alakalı olanları ve tekrar geri yükledim sonuç yine aynı oldu

evet güncelleme mevcut dedi yaptım
az önce eski driverımı yükledim sorun yine düzelmedi

GeForce Experience ile güncelleme yapmanızı tavsiye etmiyorum. Güncel sürücüyü indirip manüel olarak temiz kurulum yapınız.

Mevcut sürücüyü kaldırdığınızdan emin olun. Direkt olarak üzerine kurulum yapmayın.

Düzenleme: Yukarıda yazılanları yapmışsınız gerçi.

Başka ne yapabilirim sizce

Nvidia tarafından kaynaklı büyük ihtimalle. Aynı sorun bende de mevcut gtx1070 ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…