BigBlueTR Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 513 17 Kasım 2018 #11 DDU ile kaldırın. Son sürücüyü GTX 1050Tİ ile denemiştim sorun yoktu.
ibrahimozer7 Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2018 #12 BigBlueTR dedi: DDU ile kaldırın. Son sürücüyü GTX 1050Tİ ile denemiştim sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Denedim dostum, sorun devam etmekte.
BigBlueTR dedi: DDU ile kaldırın. Son sürücüyü GTX 1050Tİ ile denemiştim sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Denedim dostum, sorun devam etmekte.
BigBlueTR Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 513 17 Kasım 2018 #13 ibrahimozer7 dedi: Denedim dostum, sorun devam etmekte. Genişletmek için tıkla... En son çare Sıfırlama veya format.
ibrahimozer7 dedi: Denedim dostum, sorun devam etmekte. Genişletmek için tıkla... En son çare Sıfırlama veya format.
XFalcon Hectopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 28 21 Kasım 2018 #14 ibrahimozer7 dedi: Nvidia tarafından kaynaklı büyük ihtimalle. Aynı sorun bende de mevcut gtx1070 ile. Genişletmek için tıkla... usta herhangi bir çözüm buldun mu yoksa yeni güncelleme mi bekliyorsun bende sorun hala devam ediyor
ibrahimozer7 dedi: Nvidia tarafından kaynaklı büyük ihtimalle. Aynı sorun bende de mevcut gtx1070 ile. Genişletmek için tıkla... usta herhangi bir çözüm buldun mu yoksa yeni güncelleme mi bekliyorsun bende sorun hala devam ediyor
ibrahimozer7 Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2018 #15 XFalcon dedi: usta herhangi bir çözüm buldun mu yoksa yeni güncelleme mi bekliyorsun bende sorun hala devam ediyor Genişletmek için tıkla... Sorun devam etmekte. Bekliyorum yeni gelecek olan güncellemeleri şimdilik.
XFalcon dedi: usta herhangi bir çözüm buldun mu yoksa yeni güncelleme mi bekliyorsun bende sorun hala devam ediyor Genişletmek için tıkla... Sorun devam etmekte. Bekliyorum yeni gelecek olan güncellemeleri şimdilik.
YasinTech Hectopat Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 243 Çözümler 1 Yer Dünya Dışı. Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2018 #16 reptile dedi: GeForce Experience ile güncelleme yapmanızı tavsiye etmiyorum. Güncel sürücüyü indirip manüel olarak temiz kurulum yapınız. Mevcut sürücüyü kaldırdığınızdan emin olun. Direkt olarak üzerine kurulum yapmayın. Düzenleme: Yukarıda yazılanları yapmışsınız gerçi. Genişletmek için tıkla... Zaten GeForce Experience güncellerken sürücüyü silip yeni olan sürücüyü kuruyor.
reptile dedi: GeForce Experience ile güncelleme yapmanızı tavsiye etmiyorum. Güncel sürücüyü indirip manüel olarak temiz kurulum yapınız. Mevcut sürücüyü kaldırdığınızdan emin olun. Direkt olarak üzerine kurulum yapmayın. Düzenleme: Yukarıda yazılanları yapmışsınız gerçi. Genişletmek için tıkla... Zaten GeForce Experience güncellerken sürücüyü silip yeni olan sürücüyü kuruyor.
Küçük kobra Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 21 Kasım 2018 #17 XFalcon dedi: usta herhangi bir çözüm buldun mu yoksa yeni güncelleme mi bekliyorsun bende sorun hala devam ediyor Genişletmek için tıkla... Eski sürücülere geçebilirsin ben GTX 1050 ile 399.24 sürümüne döndüm.
XFalcon dedi: usta herhangi bir çözüm buldun mu yoksa yeni güncelleme mi bekliyorsun bende sorun hala devam ediyor Genişletmek için tıkla... Eski sürücülere geçebilirsin ben GTX 1050 ile 399.24 sürümüne döndüm.
1 117084 Kilopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.944 Makaleler 4 Çözümler 11 21 Kasım 2018 #18 416.94 sürümü sorunlu. Bir önceki sürüme geçerseniz sorun yaşamazsınız. Bu 416.xx sürümleri çok baş ağrıtıyor maalesef.
416.94 sürümü sorunlu. Bir önceki sürüme geçerseniz sorun yaşamazsınız. Bu 416.xx sürümleri çok baş ağrıtıyor maalesef.
ibrahimozer7 Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2018 #19 bende eski bir sürümü yükledim fakat droplar fps düşüklüğü ekranda bulanıklık gibi sorunlar devam ediyor.
bende eski bir sürümü yükledim fakat droplar fps düşüklüğü ekranda bulanıklık gibi sorunlar devam ediyor.
XFalcon Hectopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 28 22 Kasım 2018 #20 ibrahimozer7 dedi: bende eski bir sürümü yükledim fakat droplar fps düşüklüğü ekranda bulanıklık gibi sorunlar devam ediyor. Genişletmek için tıkla... aynen bende de devam ediyor bir çözüm bulursan ve yazarsan sevinirim usta 117084 dedi: 416.94 sürümü sorunlu. Bir önceki sürüme geçerseniz sorun yaşamazsınız. Bu 416.xx sürümleri çok baş ağrıtıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... usta 416 dan eski mi olacak yani
ibrahimozer7 dedi: bende eski bir sürümü yükledim fakat droplar fps düşüklüğü ekranda bulanıklık gibi sorunlar devam ediyor. Genişletmek için tıkla... aynen bende de devam ediyor bir çözüm bulursan ve yazarsan sevinirim usta 117084 dedi: 416.94 sürümü sorunlu. Bir önceki sürüme geçerseniz sorun yaşamazsınız. Bu 416.xx sürümleri çok baş ağrıtıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... usta 416 dan eski mi olacak yani