Yakın bir zamanda bilgisayar toplayacağım ve başlıkta belirttiğim iki kart arasında kaldım. Alacağım monitör FREESYNC destekli olan AOC G2260VWQ6. Bu özellikten yararlanmak için RX580 almayı düşündüm ama değer mi bilemedim. İnternette biraz karşılaştırma izledim ve Vulkan destekli oyunlarda GTX 1060'ın daha yüksek bir performans değeri sunduğunu gördüm, tabii bazı oyunlarda RX580 öne geçti ama kararsız kaldım.
Sizce FREESYNC özelliği RX580 almaya değer mi? Yoksa GTX 1060 ile yoluma devam mı etmeliyim?
RX 580 daha iyi kart olsa da dijital madencilik sonrası fiyatları akıl almaz derece yükseldi. Şu an GTX 1060 6 GB almak daha mantıklı ve doğru hareket olur.
RX 580 daha iyi kart olsa da dijital madencilik sonrası fiyatları akıl almaz derece yükseldi. Şu an GTX 1060 6 GB almak daha mantıklı ve doğru hareket olur.
DX12 ve Vulkan API'sı işin içine girince RX 580, güncel oyunlarda bir tık daha önde gözüküyor. Ayrıca tek bir test kaynağına bağlı kalmayın. Birden fazla test izleyin. RX 580 almanızı öneririm...
DX12 ve Vulkan API'sı işin içine girince RX 580, güncel oyunlarda bir tık daha önde gözüküyor. Ayrıca tek bir test kaynağına bağlı kalmayın. Birden fazla test izleyin. RX 580 almanızı öneririm...