Muratbekcii Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #1 Hayırlı akşamlar. 1-2 saat CS:GO oynandıktan sonra değerlerim bu şekilde oluyor. Normal mi ekran kartı çok mu ısınıyor acaba? En yüksek ayarlarda oynuyorum. Ekran kartım NVIDIA GTX 1660 Super 6 GB. Dosya Ekleri 8CA2C228-36B6-41AD-B5E1-45949CEAD610.jpeg 131,8 KB · Görüntüleme: 104
Hayırlı akşamlar. 1-2 saat CS:GO oynandıktan sonra değerlerim bu şekilde oluyor. Normal mi ekran kartı çok mu ısınıyor acaba? En yüksek ayarlarda oynuyorum. Ekran kartım NVIDIA GTX 1660 Super 6 GB.
B Biwkan Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 734 Çözümler 10 25 Ekim 2020 #2 Tam yük altında bu sıcaklık normal bence. En son ne zaman termal macun değişimi ve genel temizlik yaptınız? Artı 0 Eksi
Tam yük altında bu sıcaklık normal bence. En son ne zaman termal macun değişimi ve genel temizlik yaptınız?
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 25 Ekim 2020 #3 77 derece çok yüksek bir değer değil. Model belirtirseniz daha iyi cevap verebiliriz. Artı 0 Eksi
NewDAYI Hectopat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 769 Makaleler 3 Çözümler 2 25 Ekim 2020 #4 Model belirtir misiniz? Kronik sorunlu bir model sanırım. Artı 0 Eksi
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.555 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 25 Ekim 2020 #5 ROG, Gaming X gibi bir model değilse normal bir sıcaklık, bir sorun yok. Artı 0 Eksi
kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.018 Çözümler 5 25 Ekim 2020 #6 Aynı kartı kullanan biri olarak bana yüksek geldi bu değer. Hangi modeli kullanıyorsunuz? Ayrıca bu arayüze nasıl ulaşıyoruz oyun içinde? Artı 0 Eksi
Aynı kartı kullanan biri olarak bana yüksek geldi bu değer. Hangi modeli kullanıyorsunuz? Ayrıca bu arayüze nasıl ulaşıyoruz oyun içinde?
KS KS Muratbekcii Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #7 Biwkan dedi: Tam yük altında bu sıcaklık normal bence. En son ne zaman termal macun değişimi ve genel temizlik yaptınız? Genişletmek için tıkla... Sistem daha 1 aylık hocam kassandra13 dedi: Aynı kartı kullanan biri olarak bana yüksek geldi bu değer. Hangi modeli kullanıyorsunuz? Ayrıca bu arayüze nasıl ulaşıyoruz oyun içinde? Genişletmek için tıkla... Neyin modeli hocam anlamadım? Alt + z yaprak açabilirsiniz 264523 dedi: 77 derece çok yüksek bir değer değil. Model belirtirseniz daha iyi cevap verebiliriz. Genişletmek için tıkla... Neyin modeli hocam ekran kartının mı ? NewDAYI dedi: Model belirtir misiniz? Kronik sorunlu bir model sanırım. Genişletmek için tıkla... Neyin modeli ekran kartı mı ? Artı 0 Eksi
Biwkan dedi: Tam yük altında bu sıcaklık normal bence. En son ne zaman termal macun değişimi ve genel temizlik yaptınız? Genişletmek için tıkla... Sistem daha 1 aylık hocam kassandra13 dedi: Aynı kartı kullanan biri olarak bana yüksek geldi bu değer. Hangi modeli kullanıyorsunuz? Ayrıca bu arayüze nasıl ulaşıyoruz oyun içinde? Genişletmek için tıkla... Neyin modeli hocam anlamadım? Alt + z yaprak açabilirsiniz 264523 dedi: 77 derece çok yüksek bir değer değil. Model belirtirseniz daha iyi cevap verebiliriz. Genişletmek için tıkla... Neyin modeli hocam ekran kartının mı ? NewDAYI dedi: Model belirtir misiniz? Kronik sorunlu bir model sanırım. Genişletmek için tıkla... Neyin modeli ekran kartı mı ?
kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.018 Çözümler 5 25 Ekim 2020 #8 Muratbekcii dedi: Neyin modeli hocam anlamadım? Alt + z yaprak açabilirsiniz Genişletmek için tıkla... MSI Gaming, MSI Ventus, Gigabyte, Asus Dual, Asus Rog, Gallax gibi modellerden hangisi? Her modelin soğutma performansı benzer olsa da farklı. Artı 0 Eksi
Muratbekcii dedi: Neyin modeli hocam anlamadım? Alt + z yaprak açabilirsiniz Genişletmek için tıkla... MSI Gaming, MSI Ventus, Gigabyte, Asus Dual, Asus Rog, Gallax gibi modellerden hangisi? Her modelin soğutma performansı benzer olsa da farklı.
KS KS Muratbekcii Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #9 kassandra13 dedi: MSI Gaming, MSI Ventus, Gigabyte, Asus Dual, Asus Rog, Gallax gibi modellerden hangisi? Her modelin soğutma performansı benzer olsa da farklı. Genişletmek için tıkla... Galax hocam Artı 0 Eksi
kassandra13 dedi: MSI Gaming, MSI Ventus, Gigabyte, Asus Dual, Asus Rog, Gallax gibi modellerden hangisi? Her modelin soğutma performansı benzer olsa da farklı. Genişletmek için tıkla... Galax hocam
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 25 Ekim 2020 #10 Muratbekcii dedi: Galax hocam Genişletmek için tıkla... Normal sorun yok 80'i görürse sorun. Artı 0 Eksi