NVIDIA GTX 1660 Super için uygun işlemci nedir?

Muhammet byndr

Femtopat
Merhaba arkadaşlar. Sorum başlıkta yazdığım kadar kısa. Bilgisayar toplamayı düşünüyorum ve ana parçaların (ekran kartı, işlemci ve anakart) alabileceğim en üst seviyede almayı istiyorum. Sebebi diğer parçaların kolay yükseltilebilmeleri ama saydığım parçaların satılması, yükseltilmesi falan zor gözüküyor. Fakat uyumluluk konusunda pek bilgili değilim size sormak istedim. Ekran kartını seçtim.
NVIDIA GTX 1660 Super
Buna uygun işlemci ve anakart önerebilir misiniz? İşlemci AMD tercih ediyorum.

AMD tarafında: 3600/X ve güzel bir B450/B550 anakart,
İntel tarafında:10400/F B460 veya bütçe varsa Z490 anakart
tercih edilebilir. En üst seviyeden ziyade bütçenizi belirtirseniz daha yararlı öneriler yapabiliriz.

AMD tarafında: 3600/X.
Intel tarafında:10400/F.
Tercih edilebilir. En üst seviyeden ziyade bütçenizi ve -eğer aldıysanız- anakartınızı belirtirseniz daha yararlı öneriler yapabiliriz.

Kasayı zamanla toplamayı düşünüyorum o yüzden bütçe belirgin değil. Ekran kartına en fazla ne kadar verebilirim diye düşündüm söylediğiniz işlemcilerede baktığımda fiyat istediğim gibi şekilleniyor. Anakartı da sormuştum, sizlerin söyliyceği işlemcilere uygun hangi anakartı alabilirim diye. Öneri için çok sağ olun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı