Nvidia GTX 1660 Super Ve Yeni Super Serisi GTX Kartlar

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Nvidia GTX 1660 Super Ve Yeni Super Serisi GTX Kartlar

Bu videomuzda özellikle NVIDIA ekran kartlarında yaşanan model bolluğunun sebebini ve bunun kullanıcılara etkisini tartışıyoruz. Son zamanlarda hem AMD, hem de NVIDIA markalarından çıkan ekran kartlarında ciddi bir model bolluğu yaşandığı göze çarpıyor. AMD’nin işlemci tarafında yakaladığı başarıyı ekran kartı piyasasında da yinelemek istediği bir sır değil. Bu yüzden de yeni modeller çıkararak rakibi NVIDIA […]

Devamı: Nvidia GTX 1660 Super Ve Yeni Super Serisi GTX Kartlar
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Sevgili Recep ve Ali yaklaşık 5 ay önce aldığım GTX1660Tİ 6 GB bir ekran kartına sahibim karşılaştırma olarak herhangi bir bilgi mevcut mu benim ekran kartım ile ?
Ekleme: Konu hakkında biraz araştırma yaptım ve benim ekran kartımın 128 CUDA cores fazlası olduğunu (1536-1408) lakin 1660SUPER in standart saat hızı olarak 30mhz arttırılmış saat hızı olarak ise 15mhz önde olduğunu, extra olarak 1660Super in bellek hızı 14Gbps iken 1660Ti'ın 12Gbps olduğunu görmekteyim bu karşılaştırmalara dayanarak yorum yapabilir misiniz ?

Son düzenleme:
1660Ti, 1660 Super'den %7 daha güçlü, sıkıntınız olmasın.

Kartınız 1080p için oldukça yeterli ve güçlü. Super ile gelen ekstrem bir durum yok. Merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…