NVIDIA GTX 1660S'de MHz ayarı

dhanylmz

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ASUS Phoenix GTX 1660S modeline sahibim ve ASUS GPU Tweak II programını kullanıyorum. Programın sol üst köşesinde "always 3D clock" diye bir özellik var, bu özelliği açtığımda ekran kartı sabit ayarladığım frekansta çalışıyor. Kapattığım zaman ekran kartı yükte değilken hızını düşürüyor ama oyun açtığım zaman 1940 MHz'e kadar çıkıyor. 1900'lere çıkması oyunlarda daha fazla FPS veriyor ama bana kendisi overclock yapıyormuş gibi geliyor. Kartın internette hızı en fazla 1830 MHz yazdığı için korkmaya başladım. Sizce kart kendi kendine overclock mu yapıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Ventus kullanıyorum. 1920'ye kadar çıktığını gördüm. Gayet normal. Kart fabrikasyon OC'li zaten. Sıcaklık sorunu yoksa rahatça kullanabilirsiniz.

Sıcaklık değerleri nedir?

Eğer sıcaklık değerleri normalse otomatik yapılan OC'den korkmanıza gerek yok.

Keza OC'de değilmiş kendi değerleriymiş. Teşekkürler hocam.
%99-97 yükte 1 saat oyun sonucu ara sıra 74 dereceye çıktığı oldu. Ortalama 71 derecede çalışıyor sizce ömrüne zarar verir mi?

Ben düz 1660 kullanıyorum INNO3D'nin 2100MHz'ye kadar çıkmıştım MSI Afterburner'le daha da gider gibi ama kartı zorlamaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…