NVIDIA GTX 7 Serisi mobil kartlara sürücü güncelleme desteğini kesti mi?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartımı güncellemek için NVIDIA' nın sitesine girdim fakat nisan ayından beri yeni güncelleme gelmemiş. GTX 7 serisi kartlara güncelleme desteği kesildi mi? Yoksa daha az sıklıkla mı güncelleme gelecek?

Arkadaşlar ekran kartımı güncellemek için NVIDIA' nın sitesine girdim fakat nisan ayından beri yeni güncelleme gelmemiş. GTX 7 serisi kartlara güncelleme desteği kesildi mi? Yoksa daha az sıklıkla mı güncelleme gelecek?
Geforce Experience indirerek bakabilirsiniz, güncelleme varsa otomatik kurar.

Bende de bir GTX 765M'li laptop var. Hatta seninki ile RAM ve işlemci de aynı. Benimkinin modeli MSI GE70 2OE-049XTR idi. En güncel sürücüyü şuradan bulabilirsin:

1563675195683.png

Şu an için en güncel bu:
1563675237375.png

En son sürücü Nisan ayında çıkmış.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı