Nvidia Gtx 750 ti Ekran Kartı Almamı Önerir misiniz?

AcjLw78

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ekran kartı almaya karar verdim. Bütçeme göre araştırdım ve gtx 750 ti 400 lira civarındaymış. Sizce bu paraya bu ekran kartını mı almalıyım ? Yoksa başka ekran kartı önerir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe ve diğer bileşenleri belirtin. Ancak genede 750 Ti fazla güç istemediğinden düşük bütçede upgrade için vazgeçilmez kart olduğunu belirteyim. Performansıda idealdir alternatif olarak R7 265 tercih edilebilir.

Hazır kasa Casper. Anakart casper yazıordu. İşlemcim ise İntel İ7.

Yeni aldım 9 ay oldu. Yeni yani eski değil. Elime para geçti güzel bir ekran kartı alayım dedim. Max 500 lira bütçem.

GTX 750 Ti alabilirsiniz büyük ihtimal yetecektir ancak genede güç kaynağını belirtmeniz gerekir Casper bu belli olmaz ve en yakın zamanda kasayı ve anakartı değiştirin.

İlk önce alacağım yere götüreceğim. Teknik servise. Yani yeterse bütçeme göre iyi performans verir mi diyorsunuz?

Peki Amd den aynı bütçeye 750 ti den iyi bir ekran kartı alabilir miyim ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı