Nvidia GTX 750 Tİ Monitör Önerisi

Aloysha

Decapat
i7 4790k
12 GB RAM
GTX 750 Ti 2 GB

1600-1700 lira civarında bütçem var.

144 Hz 1 ms'lik modellerin oyunuma çok büyük katkı sağlayacağını söylüyor çevremde kiler ancak benim ekran kartımdan dolayı şüphelerim var acaba ekran kartım monitörün hakkını verebilir mi 144 Hz'in? Oynadığım oyun dediğim gibi zula sistem gereksinimleri csgo'dan falan daha düşük oyunda 1280x1024 boyutunda 200-210 FPS arası alıyorum sabit olarak.

Birde şuan aklıma takılan bir diğer nokta 144 Hz 1 ms özelliğinde bir monitör aldığımda ve boyutu 1920x1024 boyutuna çektiğimde 144 FPS alabilir miyim ? Ekran kartım monitörün hakkını verebilir mi ? Aldığım takdirde kasma yırtılma gibi sorunlarla karşılaşır mıyım ?

Aklıma takılan sorular bunlar bu konulardan iyi anlayan arkadaşlar'dan yardım bekliyorum. Bir de ne olur net bir şey söyleyin aldığımda boşa gitmesin monitör yeni bir ekran kartı almak zorunda kalmayayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
144hz için display port çıkışlı ekran kartı gerekli.Gtx 750 ti display port desteklemiyor.Bu yüzden 75hz bir monitör almanızı öneririm.

144hz için display port çıkışlı ekran kartı gerekli.Gtx 750 ti display port desteklemiyor.Bu yüzden 75hz bir monitör almanızı öneririm.
Peki bu tüm 144 hz monitörler için mi geçerli bir de biraz daha açar mısınız konuyu yani 75 hz 1 ms 'lik bir monitörde 1920x1080 boyutunda tam performans alabilir miyim ?

Peki bu tüm 144 hz monitörler için mi geçerli bir de biraz daha açar mısınız konuyu yani 75 hz 1 ms 'lik bir monitörde 1920x1080 boyutunda tam performans alabilir miyim ?
144HZ alabilmek için display port gerekli.Hdmi çıkışla 144Hz alamazsınız paranız boşa gider..Eğer ileride ekran kartı değiştirirm derseniz alabilirsiniz.Hdmi çıkışı bulunuyor 144hz monitörlerde.

144HZ alabilmek için display port gerekli.Hdmi çıkışla 144Hz alamazsınız paranız boşa gider..Eğer ileride ekran kartı değiştirirm derseniz alabilirsiniz.Hdmi çıkışı bulunuyor 144hz monitörlerde.
Peki sağ olun ancak hala ana soruma yanıt alamadım sizin de tavsiyelerinizi dikkate alarak 75 hz 1 ms bir monitör aldım diyelim zula oyununda (sistem gereksinimleri çok düşük ve sabit 200 üstü fps alıyorum yukarıda belirttiğim gibi) 1920x1080 boyutunda yeterli fps i alabilir miyim ? 75 hz monitör boşa gider mi ? tam performans alabilir miyim ? bunların cevabını verirseniz çok makbule geçer.

Peki sağ olun ancak hala ana soruma yanıt alamadım sizin de tavsiyelerinizi dikkate alarak 75 hz 1 ms bir monitör aldım diyelim zula oyununda (sistem gereksinimleri çok düşük ve sabit 200 üstü fps alıyorum yukarıda belirttiğim gibi) 1920x1080 boyutunda yeterli fps i alabilir miyim ? 75 hz monitör boşa gider mi ? tam performans alabilir miyim ? bunların cevabını verirseniz çok makbule geçer.

Ne yaptın hocam 1920x1080 75 hz monitör sorunu çözdümü?
Bendeki 60 hz 1600×900 monitor Gtx 750 ti ile dalgalanma yapmaya başladı.Cevap verirsen sevinirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı