Vallerden Hectopat Katılım 17 Temmuz 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2016 #11 Ekran kartım galaxy gtx 760.Kasanın içinde extra fan yeri yok.Alalı 2 seneye yakın oluyor termal macun biter mi yada azalır mı bu süre içinde?
Ekran kartım galaxy gtx 760.Kasanın içinde extra fan yeri yok.Alalı 2 seneye yakın oluyor termal macun biter mi yada azalır mı bu süre içinde?
Hardline1 Megapat Katılım 22 Aralık 2014 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2016 #12 Vallerden dedi: Ekran kartım galaxy gtx 760.Kasanın içinde extra fan yeri yok.Alalı 2 seneye yakın oluyor termal macun biter mi yada azalır mı bu süre içinde? Genişletmek için tıkla... Bitme veya azalma olmaz fakat kurumuş olma ihtimali yüksek.
Vallerden dedi: Ekran kartım galaxy gtx 760.Kasanın içinde extra fan yeri yok.Alalı 2 seneye yakın oluyor termal macun biter mi yada azalır mı bu süre içinde? Genişletmek için tıkla... Bitme veya azalma olmaz fakat kurumuş olma ihtimali yüksek.
Vallerden Hectopat Katılım 17 Temmuz 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2016 #13 Ekran kartı GTX 760 G.C miniymiş.Kalbur üstü oyunlarda 80 den aşağı inmiyor sıcaklık.Ortalaması bu galiba.Max temp 97 yazıyordu özelliklerinde.Bi ara termal macunu da değiştirim saolun yorumlarınız için.
Ekran kartı GTX 760 G.C miniymiş.Kalbur üstü oyunlarda 80 den aşağı inmiyor sıcaklık.Ortalaması bu galiba.Max temp 97 yazıyordu özelliklerinde.Bi ara termal macunu da değiştirim saolun yorumlarınız için.