Nvidia GTX 760 nasıl bir kart ve kaç yıl gider?

Oyunları yüksek detaylarda oynamak istiyorsan ve ayrıca takıntın var ise sana göre bir kart değildir. Tam sınırda bir kart. Her oyunu yüksek detaylarda oynayamassın.

Seni en az 2 yıl götürür yüksek ayarlarda. Zaten sonra istersen kasanın içini açıp ekran kartını değiştirebilirsin ;) Tebrik ederim gidip casper,exper gibi bakkal markaları almamışsınız ;)

Belki inanmicaksın ama metro last light ı ultra ayarlarda 3 kez bitirdim. Gram kasma , donma , freame atlama sorunu yasamadım. Gayet akıcı bi şekilde oynadım. Kartı ultrada en çok zorlayan oyun her zamanki gibi bir klasik olan crysis 3 oldu. Ayrıca call of duty nin bütün serilerini de ultrada oynadım. Hiçbir sorun yok. Gayet iyi bir kart.

Company of Heroes 2 ile çevrimiçi oyun veya Metro Last Light yüksek detaylar ile donmadan ile oynayadın mı ?
Belki inanmicaksın ama metro last light ı ultra ayarlarda 3 kez bitirdim. Gram kasma , donma , freame atlama sorunu yasamadım. Gayet akıcı bi şekilde oynadım. Kartı ultrada en çok zorlayan oyun her zamanki gibi bir klasik olan crysis 3 oldu. Ayrıca call of duty nin bütün serilerini de ultrada oynadım. Hiçbir sorun yok. Gayet iyi bir kart.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı