Çözüldü NVidia GTX 850M Nether performans düşüklüğü

• Konuyu başlatan Dylan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.022
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
D

Dylan

Ziyaretçi
Merhabalar, Technopat ailesi! Bu gece itibariyle Nether isimli hayatta kalma odaklı oyunu Steam üzerinden satın almış bulunmaktayım. Oyunu kurmaya başladığımda her şey muhteşem ilerliyordu, sonrasında ise basit bir aksaklık nedeni ile bağlantım kayboldu. Yeniden bağlanınca kurulumu tamamladım, ve de oyuna girebildim. İşin ilginci oyun, olması gerektiğinden yavaş ilerliyor. 1280x720 çözünürlükte, en düşük ayarlarda ortalama saniye başına 20 kare alabiliyorum.

1920x1080 çözünürlükte, en düşük ayarlarda ise 15 kare civarı. Her şeyi en yükseğe getirdiğimde de 13 kare... Bana pek normal gelmedi, sonuçta çoğu güncel oyunları en yüksek ayarlarda rahatça oynayabiliyordum. Ayrıca eklemek isterim, GeForce Experience uygulamasında, ASUS Live Update, ve de Windows Update'de bilgisayarımın güncel olduğu görünüyor...
  • ASUS N550JK CN-090H
    • Intel Core i7 4700HQ 2.4GHz
    • 16GB RAM
    • NVidia GTX 850M 4GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence kaldırıp tekrar yüklemeyi denemelisiniz, olmazsa buraya yazarsınız başka çözümler ararız.

Aslında pek kaldırma niyetinde değilim, çoğu zaman yazılımları kaldırdığımda daha büyük sorunlar oluştu. Açıkçası korkuyorum... Ayrıca öneriniz için çok teşekkürler...

Tahmin ettiğim üzere Intel HD Graphics 4600, varsayılan kart olarak ayarlanmış. NVidia panelinden Nether.exe için NVidia kartının kullanılması emrini verdikten sonra sorunum çözüldü...

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı