NVIDIA GTX 950 için güç kaynağı yeterli olur mu?

Bütçe
250

jAMACİA

Hectopat
Daha fazla  
RAM
HI-LEVEL DDR3 1600 MHz
İşlemci
Amd Phenom II x4 965
Selam DDR3 bir sisteme sahibim. Bu sisteme EVGA GTX 950 almayı düşünüyorum fakat aklıma güç kaynağım takıldı. İncelediğimde üzerinde pek bilgi bulamadım. Bulduklarımı da görsel olarak ekleyeceğim. Konuyu açmamın sebebi, bilgisayarcım bu sistemin GTX 1050 Ti'ye kadar yolu olduğunu söyledi. Bu durumda güç kaynağım da yeter diye düşündüm fakat alacağım kartın eski olmasından dolayı birtakım arızalar çıkarabilir diye düşündüm. Güç kaynağım yeter mi, yetmezse kaç W almalıyım? Güncel piyasadan haberdar değilim fakat 250TL yeter diye düşünüyorum.
  • Anakart: MSI 870A-G54 (Fx)
  • İşlemci: AMD Phenom II X4 965

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu resimler yerine keşke güç çıkışlarının veya model bilgisinin olduğu resmi ekleseydin. Hiçbir şey anlaşılmıyor.

Bu resimler yerine keşke güç çıkışlarının veya model bilgisinin olduğu resmi ekleseydin. Hiçbir şey anlaşılmıyor.
Hocam olsa atmaz mıyım? Üzerindeki model bilgisi yazmıyordu.

Hocam olsa atmaz mıyım? Üzerindeki model bilgisi yazmıyordu.

Ne olduğu belli değil hocam kusura bakma, bir dene istersen kart ile sorun çıkmazsa kullanmaya devam edersin, olmazsa 2. el düzgün bir PSU alırsın. Bilgisayarcı nereden anlamış yeteceğini?

Ne olduğu belli değil hocam kusura bakma, bir dene istersen kart ile sorun çıkmazsa kullanmaya devam edersin, olmazsa 2. el düzgün bir PSU alırsın. Bilgisayarcı nereden anlamış yeteceğini?
Sistemi 1 yıl önce ondan almıştım. 1.800TL tutmuştu. Kart meselesini denerim. Olur da uymadı ya da yetersiz kaldı, bunun sisteme bir negatif etkisi olur mu?

Sistemi 1 yıl önce ondan almıştım. 1.800TL tutmuştu. Kart meselesini denerim. Olur da uymadı ya da yetersiz kaldı, bunun sisteme bir negatif etkisi olur mu?

PSU yetersiz gelirse sistem yük altında aniden kapanır, sürekli aynı şey olursa uzun vadede arıza yaratabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…