Nvidia GTX 970 Reference vs Asus Strix GeForce GTX 970

Erdağ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sizden bir yardım isteyecektim. Ben kart alıcam ama arkadaş bana diyor ki çok fark var arasında Reference olan çok soğutma yapmazmış. Asus olan daha iyiymiş öyle diyor biri bana yardımcı olursa sevinirim.
NVIDIA GeForce GTX 970 4GB GDDR5 PCI Express 3.0 Graphics Card Silver 9001G4012510000 - Best Buy

Asus Strix GeForce GTX 970 Graphic Card 1.11 GHz Core 4 GB GDDR5 SDRAM PCI Express 3.0 Dual Slot Space Required Multi STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 - Best Buy

Ben bu 2'si arasında kaldım ne yapcağımı bilmiyorum. En geç 1-2 hafta sonra alacağım biri 4K var diyor mesela birinde de yok diyor ama baktım satışlar çok iyi Silver/Black olan yani Reference olanda ama ne yapcağımı hiç bilmiyorum biri yardımcı olursa sevinirim, lütfen en kısa sürede yardımcı olun. Şimdiden teşekkür ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi ki ASUS daha iyi. Referans modeller sadece custom soğutma ekleyecekler için işe yarar, bir de iş yerleri için kullanılır. Oyun için kesinlikle Özel soğutmalı modeller alınmalı. EVGA modellerine de bakmanızı öneririm.

EVGA FTW GTX970 veya HOF tavsiyemdir. Şöyle de belirteyim hepsiburada.com da bayram hediyeler'i mevcut hediye çeki veriyor.

EVGA FTW GTX970 veya HOF tavsiyemdir. Şöyle de belirteyim hepsiburada.com da bayram hediyeler'i mevcut hediye çeki veriyor.

Evet'te ben Bestbuy'ı atma sebebim ordan alacağım daha doğrusu Amerika'dan getirteceğim için öyle düşündüm EVGA FTW GTX970 ve HOF'un farkı nedir ? Benim için Batman Arkham Knight'ı Ultra'da ve GTA V'i Ultra'da FPS düşüklüğü olmadan yani kasmadan oynasam yeterli o yüzden GTX 970'e gücüm yetiyor benim

Referans çok ısınır. Tavsiyem Strix almanız.

Fakat cogu kisi en cok begenilen ürün olarak BestBuy'da onu secmis belki de sandığımız kadar fazla ısınmıyordur.

Öncelikle HOF Galax markasının modelidir. Ben de karıştırmışım.
FTW almanızı öneririm. Fazla fark yok ama EVGA daha kalitelidir. Ve sanırım bu konulara biraz uzaksınız. Referans model Nvidia' nın üretip direk verdiği kart modelidir. Gerçekten çok ısınabilir. Hele GTX 970 gibi bir kart fena ısınabilir. Bu nedenle o modeli unutabilirsiniz bence.
Önerime gelince ASUS o fiyatı hak etmiyor bence. Galax HOF modeline güvenebilirseniz ama EVGA hem güvenilir, hem de en kaliteli kart markasıdır. FTW modeli 970 için için son modelidir ve en fazla çekirdek hızına sahiptir. EVGA FTW alınız.

Valla 750 Ti FTW kullanıyıcısıyım da FX-6300'ün fan sesinden onu duyamıyorum bile. Isınma sorunu yaşamıyorum ki ikisi de aynı mimari. Evga da alınabilir.

Bütçe varsa özel modellere yönelinmeli. Ancak referans modeller de alınmaz değil elbette.

Ekran kartı alırken sadece çalıştığı sıcaklığa bakarak alınmaz. Kullanılan bileşen kalitesi ve GPU'nun kalitesi daha önemlidir. Zaten toplam yükte ortalama 160 watt güç tüketen bir kart GTX 970. Fazla ısınan bir kart değil ve 2 marka arasındaki 2-3 derece ısı farkı FPS'yi etkilemez. Dediğim gibi. Önemli olan GPU ve kullanılan bileşenlerin kalitesidir. Evga FTW ve Gigabyte G1 öneririm. Galax HOF da çok iyidir hani. Ama alabiliyorsanız kesinlikle Evga FTW ve Gigabyte G1 alın. Fiyatı tuzludur biraz.

Son düzenleme:
Ftw yok ki alayım eğer amerika'nın New York tarafında bulunan alışveriş sitelerinde varsa bulursanız gönderir misiniz ?

2'sini cok iyi kılan tam olarak nedir bu ikisi arasında ? Ve dedigim gibi Türkiye'den almayacağım 1 aya kadar New York'tan alacağım bilgim de yok site konusunda. Bu konuda da yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…