NVIDIA GTX serisini devam ettirir mi?

Düşük bütçe diyorsunuz da bizim ülkemizde her şeyin fiyatı artıyor. Yoksa zaten bu kartların en düşükleri o kadar ahım şahım fiyatlara sahip değiller yurt dışında.

Düşük bütçe diyorsunuz da bizim ülkemizde her şeyin fiyatı artıyor. Yoksa zaten bu kartların en düşükleri o kadar ahım şahım fiyatlara sahip değiller yurt dışında.

1660S 200 dolar.

Evet. Herkesin bütçesi RTX serisine yetmiyor. Belki birkaç sene sonra GTX serisine RT gelir, standart haline gelebilir.
GTX serisi popüler iken de gt serisi vardı ucuz olarak. Peki Nvidia gerçekten RT isminde bir seri çıkartırsa ray tracing destekler mi ?

Olabilir ne güzel ben burada 2000 TL veriyorum aynı ürüne.

Rezil bir haldeyiz dua edelimde GTX çıksın.
Devam ettirecek olsa RTX niye çıkarsın? Bütçe olarak daha düşük kişiler için belki RT diye bir seri çıkarır ama sanmıyorum. Kısacası oyun oynamak artık zengin işi denebilir.

Bizim ülkemiz için geçerli bu durum adamlar oyunu 100 Euro yapıyor diye isyan çıkarıyorlar biz 700 lira oluyor diye ağzımızı açamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…