O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 15 Haziran 2014 #21 Hop, orada duracaksin. Malzeme kalitesi, performans, destek olarak her zaman Powercolor onde.
Batuhan K. Hectopat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 664 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #23 Kendine göre önde olabilir ama Sapphire daha iyi bir markadır
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 15 Haziran 2014 #24 Kendime gore onde degil, kullanci yorumlarina ve testlere gore onde. Hicbir zaman emin olmayacaksin.
Connor Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Şubat 2014 Mesajlar 1.877 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #25 @Batuhan K. niye Sapphire daha iyi marka sence ? Daha çok önerildiği için mi ? Cevabın evet ise yanlışın var. Biz Powercolor yok diye Sapphire öneriyorduk. Yoksa Powercolor Sapphire'i havada tokatlar.
@Batuhan K. niye Sapphire daha iyi marka sence ? Daha çok önerildiği için mi ? Cevabın evet ise yanlışın var. Biz Powercolor yok diye Sapphire öneriyorduk. Yoksa Powercolor Sapphire'i havada tokatlar.
Batuhan K. Hectopat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 664 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #26 Ben 2 markayı da kullanan birisi olarak bunu söylüyorum.
Connor Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Şubat 2014 Mesajlar 1.877 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #27 Batuhan K. dedi: Ben 2 markayı da kullanan birisi olarak bunu söylüyorum. Genişletmek için tıkla... 2 kartta var mı sende ?
Batuhan K. dedi: Ben 2 markayı da kullanan birisi olarak bunu söylüyorum. Genişletmek için tıkla... 2 kartta var mı sende ?
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 15 Haziran 2014 #28 Hangi modellerini kullandın, bir söylesene bana. Şu videoyu şuraya atayım, hevesi kursağında kalsın. R9 290 modeli fakat olsun, diğer modellerini buldukça videoları atacağım. 3.40'da benchmark testleri mevcut. Unigine Heaven programı, her şeyi açıklıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ekran kartlarının detayları; PowerColor R9 290X PCS+ 4 GB Review | techPowerUp Sapphire R9 290X Tri-X OC 4 GB Review | techPowerUp Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2014
Hangi modellerini kullandın, bir söylesene bana. Şu videoyu şuraya atayım, hevesi kursağında kalsın. R9 290 modeli fakat olsun, diğer modellerini buldukça videoları atacağım. 3.40'da benchmark testleri mevcut. Unigine Heaven programı, her şeyi açıklıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ekran kartlarının detayları; PowerColor R9 290X PCS+ 4 GB Review | techPowerUp Sapphire R9 290X Tri-X OC 4 GB Review | techPowerUp
K Karneades Hectopat Katılım 15 Haziran 2013 Mesajlar 199 15 Haziran 2014 #29 MSI ve ASUS nasıl ki Nvidia tarafının liderleri ise Sapphire ve Powercolor'da AMD tarafının liderleri..
MSI ve ASUS nasıl ki Nvidia tarafının liderleri ise Sapphire ve Powercolor'da AMD tarafının liderleri..
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 15 Haziran 2014 #30 @Karneades, AMD tarafında da MSI'in Sapphire'e karşı üstünlüğü var. Özellikle R9 serisinde. Ama fiyatları uçuk.
@Karneades, AMD tarafında da MSI'in Sapphire'e karşı üstünlüğü var. Özellikle R9 serisinde. Ama fiyatları uçuk.