NVIDIA güç yönetim modu ne olmalı?

Arthur Morgannn

Centipat
Daha fazla  
NVIDIA Denetim Masası ayarlarında güç yönetimi modunu maksimum performansta kullanıyorum. Bunun bir zararı olur mu yoksa hangi seçenekte kullanmalıyım?

Bilgisayarların duyguları yoktur iki ay sonra çıkıp beni iki aydır maksimum performansta çalıştırıyorsun bozulacağım ben demez merak etmeyin.

Bilgisayarınız yavaşlama vb. bir sorun yoksa bence yapmayın eğer oyunlar için diyorsanız da:

Program ayarlarından istediğiniz oyunun ayarlarını değiştirebilirsiniz.

Benim önerim, normal kullanımda normal veya optimizasyonlu enerji tasarrufu modlarını kullan bence. Maksimum performans modunu, yüksek performans gerektiren eylemleri gerçekleştirirken veya oyun oynarken kullan. Böylece ekran kartının zarar görmesi engellenir ve pil ömrü uzatılabilir. Eğer laptop kullanıyorsan genel olarak normal modda kullan. Oyuna gireceğin zaman değiştirirsin.

Masaüstü var bende o zaman program ayarlarından sadece istediğim oyuna mı uygulayım diyorsunuz

Bilgisayarınız yavaşlama vb. bir sorun yoksa bence yapmayın eğer oyunlar için diyorsanız da:

Eki Görüntüle 1720207

Program ayarlarından istediğiniz oyunun ayarlarını değiştirebilirsiniz.

Dediğiniz gibi yapayım o zaman genelde optimum güç oyunda maksimum ayarlayayım

Masaüstü var bende o zaman program ayarlarından sadece istediğim oyuna mı uygulayım diyorsunuz.

Dediğiniz gibi yapayım o zaman genelde optimum güç oyunda maksimum ayarlayayım.

Yani Chrome'de gezerken neden yüksek performans modunu tercih edersiniz ki ya da çok ağır işler yapmadıktan sonra.

Yüksek performans seçiceksin tabii ki de. Laptop kullansan neyse masaüstünde optimum güç ne alaka.

Bir karar mı versek acaba

Hocam herkesin yorumu farklıdır ben sadece belirli oyunlar oynadığım için onların ayarını yaptım onun dışında yaptığım şeyler Online ders ve Chrome de şarkı dinlemek, bunun için neden sistemimi yüksek performansa alıp ömrünü kısaltayım bu konuda en iyi karar verecek kişi sizsiniz

Anladım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…