NVIDIA Denetim Masası ayarlarında güç yönetimi modunu maksimum performansta kullanıyorum. Bunun bir zararı olur mu yoksa hangi seçenekte kullanmalıyım?
Benim önerim, normal kullanımda normal veya optimizasyonlu enerji tasarrufu modlarını kullan bence. Maksimum performans modunu, yüksek performans gerektiren eylemleri gerçekleştirirken veya oyun oynarken kullan. Böylece ekran kartının zarar görmesi engellenir ve pil ömrü uzatılabilir. Eğer laptop kullanıyorsan genel olarak normal modda kullan. Oyuna gireceğin zaman değiştirirsin.
Benim önerim, normal kullanımda normal veya optimizasyonlu enerji tasarrufu modlarını kullan bence. Maksimum performans modunu, yüksek performans gerektiren eylemleri gerçekleştirirken veya oyun oynarken kullan. Böylece ekran kartının zarar görmesi engellenir ve pil ömrü uzatılabilir. Eğer laptop kullanıyorsan genel olarak normal modda kullan. Oyuna gireceğin zaman değiştirirsin.
Hocam herkesin yorumu farklıdır ben sadece belirli oyunlar oynadığım için onların ayarını yaptım onun dışında yaptığım şeyler Online ders ve Chrome de şarkı dinlemek, bunun için neden sistemimi yüksek performansa alıp ömrünü kısaltayım bu konuda en iyi karar verecek kişi sizsiniz
Hocam herkesin yorumu farklıdır ben sadece belirli oyunlar oynadığım için onların ayarını yaptım onun dışında yaptığım şeyler Online ders ve Chrome de şarkı dinlemek bunun için neden sistemimi yüksek performansa alıp ömrünü kısaltayım bu konuda en iyi karar verecek kişi sizsiniz