MaxMedusa Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 426 Çözümler 3 9 Nisan 2025 #1 Sadece benim başıma gelir böyle şeyler Bu arada sebebi ne sizce? Durdurmasam devam ediyor. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 5 KB · Görüntüleme: 31
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 9 Nisan 2025 #2 MaxMedusa dedi: Sadece benim başıma gelir böyle şeyler bu arada sebebi ne sizce? Durdurmasam devam ediyor. Genişletmek için tıkla... İlk defa gördüm bırakın devam etsin hocam ya da iptal edip baştan deneyin.
MaxMedusa dedi: Sadece benim başıma gelir böyle şeyler bu arada sebebi ne sizce? Durdurmasam devam ediyor. Genişletmek için tıkla... İlk defa gördüm bırakın devam etsin hocam ya da iptal edip baştan deneyin.
L Lemrado Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #3 Sanırım bir bug oluşmuş hocam iptal edip sistemi yeniden başlatıp tekrar deneyin yine aynı şey olursa uygulamayı silip yükleyip deneyin.
Sanırım bir bug oluşmuş hocam iptal edip sistemi yeniden başlatıp tekrar deneyin yine aynı şey olursa uygulamayı silip yükleyip deneyin.