Dün akşam gelen güncellemeyi indirmeye çalıştığımda "grafik sürücüsü başarısız" diye bir hata aldıktan sonra DDU ile hem güvenli modda hem de normal bir biçimde driverları sıfırlayıp tekrar kurmama rağmen aynı hatayı aldım. Aygıt yöneticisine girdiğim zaman ise MX130 ekran kartım gözükmüyordu sonradan fark ettim ki 3D video denetleyicisi isimli aygıt hatalıydı ve ünlem işareti vardı üzerinde güncellemeye çalıştığımda ise görseldeki hatayı verdi.
Dün akşam gelen güncellemeyi indirmeye çalıştığımda "grafik sürücüsü başarısız" diye bir hata aldıktan sonra DDU ile hem güvenli modda hem de normal bir biçimde driverları sıfırlayıp tekrar kurmama rağmen aynı hatayı aldım. Aygıt yöneticisine girdiğim zaman ise MX130 ekran kartım gözükmüyordu sonradan fark ettim ki 3D video denetleyicisi isimli aygıt hatalıydı ve ünlem işareti vardı üzerinde güncellemeye çalıştığımda ise görseldeki hatayı verdi.
Geforce Experience indirin, kayıt olun ve hesabınıza giriş yapın. Geforce Experience içinden güncellemeyi denetleyin, indirin ve kurun. Kurulmayan sürücüleri bu şekilde Nvidia tarafında sorunsuzca kurabiliyorsunuz, nedenini bilmiyorum.
Zaten linkini yolladığınız sürücüyü dün akşam indirmiştim hatta belki sıkıntı bu sürümle alakalıdır diye eski sürücüleri de denedim yine de aynı sorunu aldım.
GeForce Experience indirin, kayıt olun ve hesabınıza giriş yapın. GeForce Experience içinden güncellemeyi denetleyin, indirin ve kurun. Kurulmayan sürücüleri bu şekilde NVIDIA tarafında sorunsuzca kurabiliyorsunuz, nedenini bilmiyorum.